Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irak, lijepo uzmite lopate i ocistite. gdje moze proc grtalica kroz pasa bunar i batvu? Kod nas je za sve kriv Jasmin. Ljudi u Minhenu ciste kad treba al kod nas je neka visoka gospoda.
al fakat vecu hrpu lazi nisam vidi ociscena je samo glavna cesta i to nekim dijelom kao sto neko rece uskoro ce izbori ali opet ce glupa stoka glasati isto
Ovo su same laži. Tuzlanski trotoari su neočišćeni, putevi su katastrofa.
Jest malo sutra normalno stanje. Jutros sam sa ocem bio kod doma zdravlja, auta se jedva krecu a kamoli pjesaci. Kad sam se vratio kuci neka gospodja gost na TK televiziji kaze svi su putevi prohodni, ne znam vise ko koga ovdje laze... U svakom slucaju koristim priliku da pozovem sve tuzlake danas na trg na akciju ciscenja grada. Ostavljeni smo sami sebi udruzimo se, lopate u ruke i ocistimo grad.
Ovo je samo gebelsovska propaganda nacelnika-faraona Jasmina Imamovića. U Tuzli je palo samo 30cm snijega,ulice uopste nisu ociscene,glavne ulice su pune snijega,a o sporednim ulicama da i ne govorim. Kako ga nije sramota slati u javnost ovakve izvjestaje. Od svega sto se moglo uraditi on je samo proglasio vanredno stanje. Neka uskoro ce opcinski izbori!
Dođite u naselje Paša Bunar, tačnije Šljivice, MZ \"Batva\" pa vidite kakoje \"NORMALNO\".... Pješke se ne može hodati, a auta parkiramo 4 km dalje od kuća !!! Srmna da Vas bude na ovakvim člancima!!!
@Vedran Na nekim fakultetima je vec donesen novi raspored npr. ispiti na ekonomiji pocinju od 20.2.
Obrisite ovo, vratice nam stari raspored ispita na UNTZ.
Svaka cast Tuzlo!