Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je malo kasno za ovo,SDA dok je krala,trebalo se to u pocetku sasjeci,sada se tesko izvuci iz ovakve krize.
Neki pokusavaju pomoci ovim ljudima,ali i njima je tesko poslije ovih lopova ista uraditi.
Zahvaljujući finansijskoj podršci središnje sarajevske općine, Uprava ZOI '84 je u funkciju stavila veći broj baby ski liftova.
Da se tu pitala SDA ostalo bi i bez postavljenih liftova.
dolaze prekomjerna izborna zaposljavanja na naplatu... puno radnika a nigdje para...
S cim se oni bavu uopste
zdanju platu primili za olimpijadu, joj budala idite ba malo se spustajte niz bob stazu
Jedini direktor koji je imao viziju da od Zoi-ja napravi svjetskog giganta bio je,na silu smijenjeni,Salko Hasanefendic. Da ga Sda nije dirao, danas bi ta firma bila sto godina ispred Jahorine. Imali bi redovne plate i 300 zaposlenih. Tu firmu su unistili seljak Mirsad Pindzo i propali konobar Besim Mehmedic i jedino joj Bog i Salko Hasanefendic mogu pomoci.
Q: Šta će preduzeću kojem je osnova sezonski rad toliko radnika u stalnom radnom odnosu?
Zato sto turizam postoji i ljeti. Odes malo u Sloveniju na Pohorje ili u Svicu u St. Moritz pa da vidis koliko ljudi ljeti zaradjuju.
Cuj, vd direktora, Dzavid Kurtisaj, majko mila, ko je taj. E moje sarajlije, pa zar nema neki sarajlija nego kurtisaj
Strani ekspert iz Albanije.
Ovo sve pohapsiti, kakvim resursima oni raspolažu i nisu u stanju da ih unovče, gdje su im programi sve go uhljeb nesposobni
Da je ova firma u nekoj drugoj razvijenoj državi, cvjetala bi. Ali ovo je BiH sa ovakvom politikom kakva jeste - nikakva. Nikom iz Vlasti nije stalo do razvoja Države! I opet se kandiduju?! Da im je stalo do razvoja Države ne bi ni ZOI 84 propao.
ZOI, eh, stvar 80tih a bogam ste do 2013 bar primali, pa dosta yebi ga pustite malo i penzionere.
Ja znam da postoji saradnja između Općine Centar i ZOI '84 koja traje već duži niz godina i ima za cilj afirmaciju i omasovljenje zimskih sportova u našem gradu, mislim da bi svi trebali pomoći ZOI a ne da samo lopovi sebi uzimaju
Pa nije ovo 84'ta bolan.. hoces jos i platu haha
Nije mi jasno zasto su sutili tolike godine,dok ih je Sda unistavala,a tek sada se digli,valjda FAhro pokrenuo stvar,dao im po 10 maraka,hahaah. A FAhro igrac SDAovski bio kad su najvise pljackani
A SDP ih je dotukao, momački.
trebamo svi kolektivno u njemacku, hrane 80, mogli bi jos cca 3-4 miliona stanovnika