Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stvarno smijesan naslov . Ko to nestrpljivo ceka odluku ? Jeli to oni drugi koji trebaju da se nasladjuju ako bude ono sto oni zele da cuju ili ako ne bude to sto oni ne zele da cuju onda ce da protestuju i mjaucu na medjunarodnu zajednicu. Predlozio bih gosp. Inzku da malo vise se potrudi oko ukidanja viza nama koji nismo Hrvati u BiH pa da tako trazimo nekakav balans u drustvu .
Hajmo dijasporo organizuj se. Prikupite 1.000.000 Eura i ucjenimo Miletovu glavu. Isplata garantovana i anonimna.
E nema baš je pravo zacementirano stanje RS, de ba koju školu ti još pohađaš, pa si nam tako pametan?
Vise Srbi vole Bosnu i Hercegovinu nego sto tzv. Bosnje vole njih e zato postoji Republika Srpska manji (mnogo) entitet ali srpski. Hrvati heto zive u vecem (mnogo) entitetu ali su zato svedeni na nacionalnu manjinu. Mozete Bosnje samo da sanjate o dolasku dana kada nece postojati ono sto je vec zacementirano stanje a to je Republika Srpska.
Pa dobro SNSD i jeste \"Društvo jednog lica\" što je za očekivati! Mislim, nemojte me pogrešno shvatiti, ima ih još zrelih za odstrela, nije samo Mile zaslušio metak. Ima li kakav suprotan mafijaški klan koji bi učinio uslugu poštenom narodu? Zašto ne postoji kakva grupa kao ona Gavrilova? Možda i postoji pa bi ih molio da to malo brže odrade. PLEASE! ( E sad mi nešto naumpade Princip, e što ubi Ferdinanda jadan ne bio? Ništa se od ovoga ne bi desilo u ovih 100 godina da nije njega bilo!)
Nemamo ništa protiv da bude jako slavan i jako hladan.
EVO O FASISTI DEBELOG S LAKTASA: http://www.bosnjaci.net/pril og.php?pid=34442 Asto se tice ovih sto zele da ga roknu nemoj te ga haman,postat ce slavniji od kraljevica marka!:))))a nebi to bilo u korist BiH vec fasista srbskih! hvala Informatoru za uvijek tacne informacije! BOSNA4EVER!
Hehehehehe...Ovim odlukama Narodne Skupstine Republike Srpske se vracate unazad sa vasim ciljevima. A ako se te odluke poniste ne ukida se i RS nego ostaje stanje kako je i sada. Hehehehehe..
SNSD bi se raspao jer nemaju jakog lidera koji bi ga zamjenio. Mediji bi malo galamili i onda bi se sve smirilo. Za tri mjeseca mu se ni imena ne bi sjećali.
Djeco draga ! Ne prizivajte zlo, jos jedne batine necete prezivjeti ! Nestati ce Bosna. Srljate u vlastitu propast. Nemojte kasnije da se ljutite i kazete Alija sto nam nisi rekao !
Šta bi se desilo kada bi neko sada rokno Mileta?
Danas sa Incko i Mile nalaze na donatorskom druzenju u Kraljevoj Sutjesci a sa ciljem prikupljanja sredstava za obnovu samostana.Po informacijama, tu ce njih dvojica dogovoriti zajednicku strategiju za naredni period.Sve ovo je plod zajednickih dogovora :-).
@nedzad g. Tako smo i u Foci, Bijeljini, Kozarcu,... 1992 citali sport i gledali svoja posla. Tako smo i 1941 citali sport i gledali svoja posla, i jos ranije i ranije... Mi nastavljamo citati sport i gledati svoja posla, a mozda u 23 vijeku (ako iko ostane) mozda shvatimo sta su ustvari nasa posla jesu, i da smo mi objekat tudjeg posla. Cekanje da nam drugi rijese sudbinu a mi da anonimno godinama lajemo redom na sve nase politicare po pricipu \"tisu mu glave, matere ti\" \"sta ce on\" (koliko god losi bili, jesu li to mozda Berluskoni, Sarkozi, Gordon, Putin i slicni manji lopovi?) i cekamo kad ce nam neko dati 150 maraka pomoci. Super smo narod, tako nam i treba. Hocemo li citav vijek pricati kako je za rat potrebno dvoje, i cekati 6. flotu da intervenise, OHR da nekog smijeni, UNHCR da donese najlone, Saudijsku Arabiju da donira milijardu, da dobijemo na lotu/kladionici... A gdje smo mi? Radimo li mi sta, ucimo li, volimo li, pomazemo li komsiji, prijatelju, osim da lakse padnu?
Jeste, Tihi je pravi covjek, mnogo bolji i sposobniji nego svi njegovi protukandidati, ali pravi, bolji i sposobniji da zavrsi podjelu BiH koju je poceo njegov prethodnik Iztbegovic. Kompletna SDA je izdajnicka, samo se osvrnite u proslost.
Dosta smo se mi njima prilagođavali. Nek\' se sad oni malo nama prilagođavaju. Jedva čekam da se BiH raspadne pa da postanem prvi predsjednik Muslimanije.