Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO RADI POŠTENA, ODGOVORNA I NARODNA VLAST! ☝️
@Dzenan1993 Skaka j'el to onaj što se bori protiv antifašizma?
@Dzenan1993 skaka je magistrirao ekonomski fakultet u sarajevu ne lazi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ja fol obajave Konkurs javno i transparentno i dođe raja i na razgovor ,a među njim i uhljeb sjedi ,to je onaj koji je prije konkursa znao da je zaposlen.
a zašto uredbom nisu obuhvaćeni organi uprave Kantona, Grada i Općine. Najveći broj se zapiošljava baš u tim organima? Ovo je samo bacanje prašine u oči naroda.
Supervizori ce takodje biti iz vladajucih partija, posebno se istice SBB, koji uhljebi sve zivo preko raznih malverzacija sa ovakvim zakonima - te je upravo zbog revizije konkursa iz prethodnih godina i usao ponovo u vlast sa SDA. Imaju zajednicki cilj, zaustaviti reviziju konkursa za prijem u radni odnos.
Naravno sad se mogu zaposljavati samo iz NiP-a i NS-a. Kakvi ste vi ublehasi i lopovi orden vam treba dati
to ti je kao nas softver . postoji account supervisor koji vidi sve sta se radi a u stvari password svako zna
dobra vlada majke mi,supervizora treba isto nadgledati :) al samo radite..👍
A ko nadzire supervizora?
Inspekcija
bas me interesuje kako ce proci konkurs u pio/mio, sa ili bez štele???
Postavio Kifla svog čovjeka, da slučajno koje imenovanje ne prođe da on ne kontroliše
A supervizor iz SDA
Ko god bude supervizor, treba da mu visi nad glavom minimum 5 godina zatvora ako se dokaže da je korumpiran. Onda možete početi sa ovom praksom.
Vojska od budžeta plaćenih supervizora. Bas sam se pitala sta nam još nedostaje... ublehe idiotske.
Dobro počeli. Samo šteta SDA ih mijenja
on posto minitar tako sto ga kum zaposlio i prica o lopovluku, fax zavrsio u travniku i bez dana radnog iskustva, postenjacina iz sdp-a 😂😂😂😂😂😂
Ti bi mogao odgovarati i platiti kaznu za davanje lažnih informacija.
dje si sdp-ovski uhljebeee, jel to i ti ocekujes da tebe uhljebe ko njega kum, jer niste sposobni zaraditi platu???? Haj bgt, kad iRfo moze dvajes god studirati, mores i ti biti kakav kurir
Zvuci fantasticno, samo da sacekamo i vidimo prve rezultate
Prvo tal supervizoru pa onda steli..