Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno Hofmane i ne trebaš da dođeš da uspješnu policijsku agenciju FUP predvodi lakrdijaš poput tebe. Gdje god si se nalazio na bilo kojoj funkciji od MUP KS do Granicne policije pravio si samo lakrdijaške probleme i bavio se glupostima kao kakva baba.
Jel se lik zaista preziva Hofman a zove Svevlad?!
Ti nisi ni za čobana, ublehaš. Ovce bi mi pogubio. Dozvolio si da se rafinerija preko noći na ilegalan način priključi na plin i još to braniš kao legalno. MRŠ bre.
TI NISI NI ZA SEFA SMJENE. DA IMA DRZAVE NEBI BIO NI TO STO JESI.
A lafo Bogom si dan??
Pa stvarano, dokle više ljudino... Kme kme
G-osn Hoffman,vi ste se "ubili" za nekog upravnika pilane. Pustite policiju,nije to za Vas.
Molio bi uvažene botove ili sendvičare da se malo uklone,da može normalan čitalac ostaviti koji komentar,🤣🤣
Više od pola komentara ovdje piše jedan te isti lik,samo razna imena,prepoznati će ga svi;par riječi,ne više od 2 kratke rečenice,jose,depo i dr,teška ali aktivna botina i sendvičar,😎
Evo ti Hofman sto ces u sluzbu 😂
Nećeš i tačka.
CUJ HOFFMAN PA ZAR TI NISI ŠVABO STA CES TI U BIH..CUJ ŠVABO
Pa ko da i Bogom dan da ti budes .Jos ljudi sposobnijih i mlađih idi unuke cuvaj
uhljupe mooj
Svi su oni ucijenjeni, Dodika ucijenio Putin, Izetbegovic stariji bio ucijenjen dejtonom, Bakira ucijenio Erdogan, Konakovica i Niksica amerikanci, svi vi sprovodite tudju politiku jer vas drugi imaju u saci, od ucijena foteljom do ucijena preko vasih zena i kurava, nemate vi slobode ni trunke, svi ste vi podanici.
Pa ti i ne trebaš biti ni u snovima...