Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studenti narod je uz vas
@gooUser1604829950 otpustiti će Vas hehehhe.
Kukica su prebili u uredu
Trazis pravdu i onda si donji, a ako krades onda si na vrhu, naopaka smo drzava i nacija, bolesni smo ljudi.
Ne mozemo nista napraviti dok se svi ne pobunimo protiv ovog unakaženog, nakaradnog i bolesnog sistema. Da je mozda vas 100 ili 200 doslo, pitanje je bi li pokretali disciplinski. Vama svaka cast, politicari i trebaju da nas gaze kad za njih predstavljamo obicnu stoku sa mozgom kojeg ne koristimo..
Dzaba kad smo svi kukavice u dusi. Vama svaka cast, skidam vam kapu.
Kako je susko pucao za histologiju djevojke po pmf bgm a ih znam 30 ak, danas su to necije zene 😂 fine djevojke, liberalne a anel se objesio. redzica likvidirali. Danas je skrijelj rektor, ove imaju diplome, a sin generalov mrtav,moj brqt po oruzju oni koji su se pobunili izbaceni sa 2 3 godine, a redzic poslije mobinga el fatiha. Nismo zaboravili.
Ne dirajte Čovićevog glasnogovornika Imate opcija mozete na Dzemal Bijedić, Logos...
Ko.nakav fakultet skupa sa djelatnicima 😕😕😕
Ih kd se mladi Zahiragic svojevremeno vatreno zalagao za prava studenata, trazio da im se smanje skolarine, da dobiju jos jedan rok, da im cijene studentskog smjestaja budu nize, da ISSS profunkcionira... Doslo do procvata, studenti samo sto ga nisu u zvijezde ukivali eto koliko je on bio sposoban :)
Ma Hrvati su plasljiv narod. Moz misliti oni iz Aluminij kombinata imali 2-3000 plate I nisu smjeli pisnuti na gasenje zdrave fabrike koja je imala trziste.Ma obicne pic##
Pozatvarat fakultete. To su javne kuce.
Uvijek je Vlada protiv naroda.
Naprijed, porucite rektoratu da znate gdje zive.
Djeco draga..borite se za svoja prava..budite jedinstveni..nedajte da vam politika ubaci svoje članove i da vas razjedini. Imate podršku. Neobazirite se na glupe i nacionalističke ispade frustriranih maloumnika koji su jedva i osnovnu školu završili i kupili diplomu srednje škole. Samo naprijed.
Jedino sto mogu dobiti to je degenek dobar od nasi Mostarski krimosa milicajaca
Nekada je Tito izlazio i govorio na studentske proteste, studenti su u pravu ne smijete dirati nasu omladinu koja je nasa buducnost i davao im punu podrsku i nije bilo sankcija ali eto tada je bila diktatura dok danas demokratija i slobode hahahah
ovi su ocito samostalno krenuli u borbu bez da ih neko stoji. spartaci.