Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Sveto napokon neko normalna.
naravno da da, konačno jedan cijeli čovjek
Objavili ste JMB čovjeka i prekršili Zakon o zaštiti ličnih podataka. Baš ste uhljupi.
Isto rtanj.. Ee drugo pakovanje
Nerminu Niksic je plafon biti sekretar u nekoj školi, mislim d ni njemu nije jasno kako je došao do predsjednika stranke. Pudaric je kvalitetan kadar i ne znam kakve ima veze ako je Srbin kada je stranka građanske orijentacije-upravo suprotno.
SDP sad ima priliku da pokaze punu politicku zrelost izborom Svetozara Pudarica za predsjednika! Puna podrska za ovog pametnog covjeka!
Kao Bošnjak bi uvijek glasao prije za Bogićevića nego za ovog Pudarića.Uvjeren sam da mnogi Bošnjaci isto misle.
Zadnja rwcenica teksta "aktuelni je clan predsjednistva BiH"... pa bolan vi iz Klixa niste u stanju najjednostavniji tekst da napisete a de nelupite neku glupost.
pogubio se sdp ko krme u teheranu... a i bacaju na krmad...
clan Predsjednistva BiH ? nije valjda...
" Aktuelni je član Predsjedništva BiH." Kako se potkrala ovakva greška u članku?
Pametan i posten covjek., izgleda da i u BiH dolazi neko bolje vrijeme.
Ovo je prav demokratska partija gdje se ne gleda ko je ko vec kakav je ko.
Nikad ništa od komunjara, vi da dobijete milion glasova opet bi bili opozicija...
https://youtu.be/fVmxte_yBqg svetozar pudaric neda lagati o dobrovoljackoj evo covjek ima hrabrosti i pricati svaka cast