Dvije pljačke u stanu u Mišićima
0
Svetlana Broz: Ne krijem se i ne bježim ni od koga
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Miševićima nema stanova već su sve kuće. Imam vikendicu na Miševićima i iste non stop obijaju. Nadam se da će policija napokon pronaći papke koji odrađuju oblast i vratiti mi 2 šahta, kompresor za pranje, civare, krampu i audio liniju.
Lopovi kradu sve što mogu ukrasti iz bogomolja, a da neeće od nas građana.NJihov glavni cilj je obogatiti se na tuđi račun. Smatram da je potrebno otvoriti kamenolome i tamo ih zaposliti odmah poslije izvršenja krivičnog djela. Spas je u tucaniku koji je prijeko potreban...!
Dajte malo upoznajte užu okolinu, a koliko znam nema Mišića u okolini Sarajeva , imaju Miševići i Nišići. Bezvezze se provaljujete, bar pročitajte prije nego podjonite tudji članak ;) Pozz ;)
sumnjiva si ti nama stara odavno
lepsa sam od janje bec nauman
u miševićima, a ne u mišićima !
cuo sam da stara voli piletinu