Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav svestenik, sta je sljedece gatara ili vidovita ili sta vec....
Trebali su hodzu iz Gluhe Bukovice on najbolje zna kako curice od 14.g abortiraju.
KACEVANDA OTAC SRBA, CECA MAJKA SRBA, KAKV NAROD TAKAV OTAC I MAJKA
Majka Him firaunka😂
@hrisi-avgi ZASTITNI ZNAK SRBA GENOCID, MILOSEVIC, SILOVANJA, KRMINAL, BEOGRADU VODI, KOSVO JE SRCE SRBIJE...
pravoslavna dzamahirija
Kretenizam! Prekid trudnoće poslije dvadesete sedmice je veoma ozbiljna i solidno rizična procedura koja se ne radi bez prijeke potrebe, jer je eto njoj dunulo da abortira, nego se radi samo ako je ugrožen život majke nastavkom trudnoće, ako je uočena teža anomalija kod djeteta ili ako je trudnoća rezultat krivičnog djela. U svakom od navedenih slučajeva savjet sveštenika je apsolutno suvišan čak i ako se pretpostavlja da je pacijentica pravoslavna hrišćanka, a ne mora da bude...
Ali ako je po crkvenoj logici bog taj koji odlucuje o svemu onda je bozija volja da se izvrsi abortus jer je bog taj koji je donio odluku a majka i otac je samo izvrsavaju.
NIsam pop, ali mogu da pogledam :D
Heh, a šta da ga Fata pita za savjet oko abortusa, bi l' je puno odgovaro? Đikanska posla.
Kako je šejtan ljudima lijepim njihove postupke prikazao, pa ubistvo vise ne zovu ubistvo, nego ''pravo na izbor'' ili ''prekid trudnoce'' ....Kakogod ga zvao, na kraju je to opet UBISTVO DJECE KOJA NEMAJU MOC DA SE ODBRANE. Utjeha je jedino to sto ce ta djeca na sudnjem danu cekati te svoje roditelje ''dželate'' i pitati ih STO ME BOLAN UBI, NI KRIVOG NI DUZNOG??????!!!!!!!!
De nabij kakvo prsluce i raznesi se, ti si masovni ubica jer ubijas svoju djecu i svoj plod slajfajuci ga !
Ubico!
Raspravu o abortusu treba da vrši stručni medicinski kadar i majka, svećenici nemaju šta raditi na tom mjestu. To što je stručnjak za knjigu bliskoistočnih mitova ne znači da je stručnjak za abortus i ostale stvari.
Kod Srbalja ništa novo, oni su sveštenike uključili k u organizaciju genocida.