Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca su nagrnula prema kombiju privatne firme koja prodaje ili distribuira vina, i strpljivo čekali da dobiju toliko željeni paketić- od \"st. Nikole\".Jel ovo bilo za Rožič ili za novu godinu.Pamet u glavu bošnjo.Zar da Rožič slaviš ti.Čudi me za ove novinare sa ove stranice da su tolko glupi.
Nevjerojatno je šta ministar Alkalaj radi,samo za jedan dan po saznanju o prijavi je izvršio \"sječu glava\" u MIP-u.Smjenio je kompletnu komisiju za javne nabavke jer su radili po zakonu..Doministrici Ani Trišić - Babić i Sekretaru Adnanu Hadžikapetanoviću najradije bi zabranio ulaz u MIP,jer im je ovlasti već uzeo preko \"balavaca\"kao što je šef ureda Asim Dorović... Jadnoooooooo
PA KAD JE TOLIKI GOSPODIN STO IM NIJE DAO 20 MILJA IZ SVOG DZEPA???
Bravo mastore! Sto je vatra ovoj srb.adiji hehehhehehhe
Evo baš sada jedem čvarke i slaninicu.ČVARCI4EVER
Treba i mene prijaviti zbog maltretiranja ljudi.BiH4EVER
@@al-karim legendo ma znas ti koliko i sta najvise voli Pipo na svjetu:-)nasu LIJEPU jednu i jedinu! @@Pipo,svi koji vole i brane nasu BiH-u,nas LILIUM BOSNIACUM su legende za buduce generacije Bosnjana-Jedna si jedinaaa nasa domovinaaaa.! @al-karim cvarke su svinjski odpadi tako da ih mogu jest samo svinski odpadi!:-) Bosna ponosna i prkosna od sna!BiH4EVER!
Pipo ti si nasa legenda..... hahaha....aaaaaa.....Samo tako nastavi....
PIPOVA JE SVAKA ZLATNA. Ovo je Pipova pjesma selj cino genocidna. JEDNA SI JEDINA Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek\' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
djesi staljineee druze stari.....
ako je istina neka je uzeo svaka cast sven
pa ocel mu vise odzvonit umro dabogda sa ovom njuskom nesposobnom
I jos ovo rijetko sam vulgaran al svi genocidasi i neprijatelji drzave BiH-e MOZETE svi popusit Svenu znate sta! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovona! BiH4EVER!
Cuo sam da je prosvercovao i flasu Skenderbega za Nazifa Gljivu.