Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjećaj da ću se za par godina kajat što nisam napustio BiH isto kao što su se mnogi kajali što je nisu napustili 90-tih.
@Jimmy McNulty Ja se kajem što sam svoju djecu osudio na život u fašističkoj državi.
@Jimmy McNulty Kajaćeš se k'o što se i ja kajem. Ali ako sam se ja zeznuo i napravio grešku, ne moraju djeca. To mi je sada jedini cilj i tome je sve podređeno da ih smjestim negdje minimalno 800-900 kilometara od Save prema zapadu.
Posljednja recenica je najveca istina. Ne idu vise ljudi ni zbog posla I plata koliko zbog atmosfere u drzavi i sto nece ovdje da grade buducnost i podizu djecu.
naravno, da nije nepravde sirotinja bi se lakše podnosila... Ovako sjediš i gledaš kako neki Shisha King sa 22 postaje ministar, dok u Njemačkoj čovjek podnosi ostavku zbog poklona koji nije ni tražio...
jarane najveća iluzija je očekivanje da neko drugi riješi naše problem, nisu nama evropske integracije donijele Shisha Kinga za ministra, nego naša lijepa SDA u svim svojim inkarnacijama (uključujući tu i SDP i DF)... Nije Merkel kriva što je kod nas Radeljaš političar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok su nam vijesti o pederima na naslovnim stranama,a vijesti od masovnom egzodusu naroda negdje dole ispod,ovdje nema hljeba...
iseljavaju masovno muslimani,još malo pa će ih bit 30%, raspada se Bih
@tomislav2 Haha #gdje ti zivis bolan. Bujrum u EU i vidjeces koliko tvojih dolazi ovamo
150.000 misle svake godine od 2008 ?
Etno podanici a ne gradjani, mali je broj gradjana u ovoj kvazi drzavi
Ovo sranje i vas čeka. Nije tito donio komunizam iz kumrovca. Živi bili pa vidjeli!
Odlaze i skolovani ali uglavnom radna snaga koja je prijeko potrebna zapadu da radi irgetske poslove, zidanje, ciscenje kao i pranje zadnjica babama koje zive po 100 godina zahvaljujuci dobroj medicini i Doktorima sa pravim diplomama.Zato prvo u teretanu misice napuhati pa put pod noge kome ovdje ne pase.
iskreno receno, ko ima interesa da ovdje zivi? osim ekonomske situacije koja je ravna africkim zemljama i to iz Crne Afrike jer vec Maroko npr ima bolji standard i infrastrukturu od BiH, problem je zatucanost naroda. Ovdje ostaju samo starci, seljaci ili eventualno oni kojima su roditelji neki business ostavili - ko normalan sa grama ambicije bi ovdje ostao da radi za 700KM kad u bilo kojoj drugoj zemlji, ukljucujuci Sloveniju, placa bi mu bila najmanje 3x visa?
A naš narod voli Dodika, Bakira i Ćovića (Komšića) i uvijek ih poštuje te glasa za njih.
Odlazi pametan narod a ostaju seljaci i njihova seljacka politika da nije bilo rata 1990jos bi u opankama hodali po vukojebini i makadamu..
Lažu paščad. Mi smo na toliko sofisticiranom stepenu demokratije da to oni ne mogu da shvate...
Zato što ste vi postavili gori zid od Berlinskog za čitavu ex komunističku evropu.
Hvala Bakire na radnom mjestu u Hamburgu! Veliki Selam i pozdrav za moje SDA ahbabe! Bakir je nas Suktan a Sebija nasa Hurija!