Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini spas za naše pravosuđe su dolazak stranih sudija, po mogućnosti iz Skandinavskih zemalja, koji su operisani od naše politike i ne može ih se potkupiti sa par hiljada maraka jer bi ih EU plaćala.
20 godina poslije rata, mi se jos uvijek grebemo za pare od stranaca, a stranci nikako da shvate da je ovo ovdje rupa bez dna za sva moguca ulaganja! Ljudi, ogromne pare od donacija su maznute! Osim ako ti isti koji daju lovu nemaju neke svoje talove.....
Još ako se Carl Bildt uključi. ??????????????
Zene su moj zivot
neko bi trebao ovim svedima kupiti novine da ljudi procitaju gdje bacaju pare....
Do sada su stranci ulozili preko 100 MILIONA EUR-a a nikakav pomak nije napravljen. Imamo 2.2 MILIONA NERJESENIH PREDMETA i najsporije sudove sa najvecim platama na podrucju balkana.
Hvala treba će nam svaka pomoć na sudstvo napokon postane neovisno od politike a kako vidim počela je borba
A vidjaj ovih što stoje "Haj haj potpiš'te kahva ohlad'je heheh novčaniceeeee..."
a mi kao imamo pravosudje ?!?