Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako očekujete logiku, došli ste u pogrešnu državu .
@kradempoitaliji , me cemo cak sprijeciti stvari ako odluce da se dese same od sebe, 'ta ce nam
Ili ti ga u prevodu: gdje prestaje logika, pocinje Bosna i Hercegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mlada lako je pricati iz perspektive zemlje koja nije ratovala 600 godina. mi svakih 50 rusimo i gradimo. o vasem vodjenju politike u porusenoj ,posvadjanoj zemlji vidjeli smo na primjeru Karl Bildt-a kako se to radi. mlada malo kakis ali moram ti reci da si ko avion
uzzap a VI ce te biti napredna država, u koju ce dolaziti ljudi iz njemačke da rade. ne seri matere ti
Jel ova govori nas jezik
Jel to Švecka nešto donira...savjeta i naknadne pametii smo siti...
Jesi li posjetila svoju rodnu Focu?
Ukidose mi komentar. Mala, pocetkom sedamdesetih su skandinavci dolazili kod nas da prepisuju socijalne programe. Imal9i smo besplatno skolstvo od predskolskog do postdiplomskih studija, sve potrepstine za djecu su bile bez poreza, zdravstvo, lijekovi su bili besplatni, bilo je na milione zaposlenih, dijeljeni su stanovi, pomagala individualna stambena izgradnja, djaci i studenti su imali stipendije, kriminalitet je bio miali. I onda nam donesose "demokratiju".
Yebo mater onaj ko nam upali svijetlo.
Yebo mater onaj ko nam upali svijetlo.
marš u P.M.
Mrš u Švedsku!
ma nju su svedjani zbog slikanja i zbog toga sto je zena stranac postavili. marketing
Ma ovde se samo kuka i govori " kako je nama bilo u titino doba" a na selima mlijeko i jaja kupuju u granapu
ministrice nisam ocekivao da se dese stvari same od sebe zato sam popio par gelera trebao sam u svedsku otic da ne cekam
šta još nije otišla
Ma dokle više ba i s kojim pravom će stoka tipa Xboxa srati o ljudima koji su uradili nešto sa svojim životom? Do kad pričati o jebenim političarima kao da je sam narod nešto bolji od njih? E pa nismo. Kolektivno smo govna. O onom preseravanju o izdaji domovine ću reći samo da 80% Bosne rat mimo granata nije osjetilo. Jebla te granata kralju. Foču su i granatirali, ali i klali po kućama, i palili iste. Malo ko je od civila mimo istočne Bosne vidio četničkog bradonju dok je rat trajao!
Takve osobe kao Xbox ne treba uzimati zaozbiljno. Narod uvijek dobije politicare koje zasluzuje, uvijek.
Da ti nije bilo rata ti bi se i dalje patila u BIH, kobilo :)
ima pogled ko Merylin Manson
Hajd dobro je i tebe vise dosadila si