Policijska akademija FMUP-a
0
Svečanost u povodu obilježavanja Dana policije
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo Mene interesuje koja je adresa policijske akademije na Vracama( mislim na internetu). Ja sam zavrsio skolu policije prije rata i interesuje me dali bih mogao da nabavim te moje papire o zavrsenoj Srednjoj Skoli Unutrasnjih Poslova na Vracama. Unaprijed zahvalan vas vjerni citalac.
ma nemamm sta za recii ovo je super ja za pola godine zavrsavam 8 razred pa sam se htjeo poslije toga upisatii u policajisku akademiju pa me interesuje da li cu ja to odmah moci uraditi..... unaprijed hvala