Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka dusmanima da nisu nista uspjeli. Mozda jesu ubili stanovnike Sarajeva i srusili par objekata ali nikada nece osvojiti nas dom!!!!
nece ako budemo gradili sigurnu drzavu, a ovaka kakva je sad, kad vidim covica i dodika, ne osjecam se bas sigurnim
abykralj 20.05.2015. u 19:29 +134 Poruka dusmanima da nisu nista uspjeli. Mozda jesu ubili stanovnike Sarajeva i srusili par objekata ali nikada nece osvojiti nas dom!!!! zbog toga ja vicem ZA DOM !!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iznad vrata pise Hotel. Dakle, otvoren je hotel. Turski hotel. Zasto reis efendija ne kazete gradjanima da ste istorijski spomenik dali turskom biznismenu na 70 godina (koncesija). Elem, ovaj jadni narod jeste nepismen, ali ima nas da nesto I znamo. Dakle, dali ste to Turcima dzabe,oa ovo sto su ulozili prebijace se kroz kiriju. Jeli tako?
lakse je reci "bravo/hvala braco turci" i tako to, nego da istraze sami.
Kad se samo sjetim koliko je Turaka bilo u Armiji BiH, i dan danas natucam Turski....
Radončić će infarkt dobiti, on ne može ovo izdržati jer zna da nikad neće prošetati crvenim tepihom a posebno ne zbog dočeka ljudske veličine kakav je Predsjednik Erdoga. Vjerovatno je noćas bio na infuziji...
ovdje ce SDA podmladak gubiti nevinost a onda ici Sebihi u drzavnu da im stavlja hladne obloge na rosebud
Hvala Erdoanu i Turskoj državi na građevini koja je bila ruglo, a sada može biti ponos i ogledalo grada Sarajeva i još jedan plus za turističku ponudu grada
A zastava sto je naopako postavljena to nikom nista?
I to na ovakvoj svecanosti,bruka bgm!
sjo voznog parka/arsenala pred hamamom 0.0
Fuzonje da sjedw, a narod da se gura po redovima, jos ih ogradili ko ovce
Joj kad vidim da se broj pise i slovima i brojevima (Cuj - dva miliona i 600.000 km??) onda mi je jasno da autor teksta nije prosao u skolu jer ovo je jedinica iz bosanskog jezika kao i iz matematike.
meni je žao ovih ljudi... erdogan ima miljone, a oni su sirotinja.
Zna li iko ovu Dejtonku pravilno okrenuti?
41 Ресурекшн_2 Ukupno komentara 255 Pozitivnih ocjena 2345 Negativnih ocjena 3304 Registrovan 09.05.2015 koji je ovo kreten registrovan prije deset dana a već ima 245 komentara i 3304 negativnih bjezi sa ovog portala magarac jedan,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nije on magarac, magarac je onaj ko se lijepi na njegove frustracije.
Pardon "kreten".
Blago Bakiru Izeetbegoviću i ostalim bogatim Muslimanima u Federaciji, brate znaju što žive život. Ko ferma bijedne penzionere koji umiru na silu od gladi jer su sami napušteni, niko o njima ne vodi brigu a država im dala penzije od 330 KM Nemaju ni za hljeba ali zato nekoliko porodica u Federaciji živi bolje od najpoznatijih holivudskih zvijezda. Pogledajte ljudi moji i uvjerite se da ne postoji ništa šta je nemoguće dakle nekoliko porodica ne zna šta će od love i dobrog života ali veliki dio upravo Muslimana nema hljeba da jede.
ne nisu to samo penzioneri .... ovi sa druge strane ograde lose zive sto drze zastave
Kako produhovljene face u publici... Grade moj.. sve si manje moj..
u dusi vise nije tvoj.,a i upitno je dali je ikada bio tvoj.,
Tata joj kupio, grad je njen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dao babuka kredit a prvi u redu srbin iz Banja Luke vlasnik "Vitaminke" kaze srbin :"ovaj kredit ce mi mnogo pomoci da odrzim proizvodnju, da platim kooperante na terenu ". Kontam ja, pa covjece mrzite Turke , volite zidove i ruse sto vam dodik je donese 10-30 miliona od njih. Neka su i njemu dali, neka se ne zali.