Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan je i taj, kao i svi drugi skupovi, na kome je nazocan vladika zvorničko-tuzlanski Vaso Kacavenda, u narodu poznat kao siledzija i silovatelj. Crni Filipe Vujanovicu, sta ces ti na tom skupu, nikako mi nije jasno.
misli se na razlicitost u jugoistocnoj europi
Koje razlicitosti? Jel se tu misli na razne slave kod Srba? Pa ima tih imendana hejbet.
Zivila Evropska RS ! Ko ne može prihvatiti Evropske standarde eno mu FBiH pa neka farba trotoare u zeleno i pravi zelene dildoe po gradovima.
Koja farsa! Skup \"bogatsvo razlicitosti\"??!! Neznam ko odobrava da se ovako nesto organizuje i daje jedna slika sredini u kojoj vlada samo jednoumlje. Koje razlicitosti?? Otjerali ste i unistili svu tu razlicitost, imate samo jednolikost. Ovo je apsurd i manipulacija svjetskih razmjera. Gdje su ljudi i utoj \"razlicitosti\", gdje su vjerski objekti tih razlicitosti? Gdje je promjena svijesti, a da ne govorim sutanje o proslosti. ko salje te muftije i biskupe na ovakve skupove, da svojim prisustvom pokazu \"razlicitost\" samo jedan dan??!! Ko uopste moze podnjet ovu laznu sliku i pravit se kao da nista nije bilo?
Beautiful - thank God.