Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec mrtvo i nepostojece radno mjesto koje ukida automatizacija. No hej... Nisu se ni oni bunili kad je unistavan zeljeznicki sistem njima u korist a nama na bolest. Sta koga onda briga i za njima?
nek je bericetno
Ko god svakodnevno sjedi za volanom i prelazi kilometre, pogotovo na ovim cestama i u ovim uslovima, zaslužuje orden za hrabrost! Ima vala svakakvih i vozača, što je baš razlog da se poštuju oni koji taj posao vole i obavljaju profesionalno. A vama što pljujete po svakome i svačemu je samo kriv što ne postoji internacionalni dan ublehaša i klix-komentatora, pa da se i vi osjećate posebnim nekad :). Sretan vam ovaj vas Dan dragi šoferi!
krivo*
kocijasi primitvni, nista drugo
Dva vozaca malo jaca sede iza upravljaca
bezubi polusvijet, jos i to treba, sto slepera po gradu koji je i bez toga zagadjen do neba.
Kakav crni defile, red pred narodnom kuhinjom ko da je rat.
Pajo i Ckalja
Vatrogasna kola starija od komunizma
STARE KOMUNJARE. Uz pozarevac i rijeku jedini ex yu grad u kojem od 1945-te crveni samo vladaju