Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ufatila trojka drzavnicki momentum do kozije cuprije i dobrinje hahah, a finansije i sigurnost predali neprijateljima, bravo klocevi
Nakon ulaska partizanskih trupa u Sarajevo 26. aprila 1945. sazvano je i treće zasjedanje ZAVNOBiH-a koje je bilo posljednje ratno i uopšte posljednje zasjedanje ovog tijela. Tada je, najprije, odobren rad Predsjedništva ZAVNOBiH-a između dva zasjedanja, a zatim se ZAVNOBiH konstituisao u Privremenu Narodnu skupštinu Bosne i Hercegovine. Tada je donesen Zakon o Narodnoj vladi BiH. U Mrkonjić Gradu započeto, u Sanskom Mostu nastavljeno, a finalizirano u Sarajevu.
Ako je suditi po masovnosti i načinu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Tuzla je danas bila glavni grad. U Tuzli je danas povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine paradiralo par hiljada ljudi. Policajci, borci Armije RBIH, zlatni ljiljani, vatrogaci, ljekari, lovci, zvaničnici, članovi udruženja, kulturno-umjetničkih društava te građani slavili su domovinu.
Sarajlijice se samo okupljaju na gey paradi, šta osta, šta osta od heroja samo duvači nargile u uskim pantalonama
https://www.vijesti .ba/clanak/621387/proslava-dana-drzavnosti-tuzla-odrzala-lekciju-ostatku-bih
Zastupnice stranaka „Trojke“ koje nisu potpisale inicijativu – (Sabina Ćudić, Mia Karamehić – Abazović, Rejhana Dervišević, Ermina Salkičević -Didarević) su podržale i ohrabrile nasilje i nasilnike na ženama.
https://politicki.ba/vijesti/nesbih-niksic-konakovic-i-forto-u-podrumu-u-banjoj-luci-na-dan-drzavnosti/42036
U podrumu u Banjoj Luci, Nikšić, Konaković i Forto s domaćinom Vojinom Mijatovićem od jutros prave selfije, oglašavaju se na društvenim mrežama, daju telefonske izjave novinarima u Sarajevu... Tobože patriotski prkose Dodiku, njihovom koalicionom partneru koji je zabranio obilježavanje Dana državnosti BiH u RS
Zaboravljaju Konaković i Forto da su oni državni ministri, a Nikšić federalni premijer i da skriveni u podrumu, okruženi brojnim obezbjeđenjem ponižavaju i sebe i funkcije koje obavljaju. Ponižavaju državu Bosnu i Hercegovinu i sve njene patriote.
jao faca,hahaha. E Bosno moja na koga si spala.
🇧🇦💪🎇
Kako to da na proslave praznika dolaze uvijek oni koji su trenutno na vlasti.Zar nije i opoziciji dan Državnosti.