Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super....bas mi je drago da se raja može šetati....
Još kad bi se i ono smeče koje je se navuklo u grad sa Ozrena 92-95:e moglo nekako da se vrati nazad na ***niju - eh kako bi tek onda svanulo Doboju.
takav je svaki grad, nije to slučaj samo sa dobojom
Žalosno ali istinito, to važi i za fed. i r.s.
Nakon uklanjanja krupnog otpada, dodao je on, slijedi druga faza čišćenja koja uključuje pranje ulica i proboj kanalizacionih i kolektorskih sistema za šta grad ne raspolaže sa dovoljnim brojem pumpi. ------------------------------------------------ GREATEST SHITS, SLIJEDI DRUGA FAZA, ALI NEMAMO DOVOLJNO PUMPI, TAKO DA CE DRUGA FAZA OSTATI SAMO U NASIM GLAVAMA?
prohodan je bio dva dana poslije poplava, problem je ***novano smeće na ulicama koje se sporo odvozi. sreća u nesreći što kiša svaki dan pomalo pada pa neda da se spekne sav onaj mulj i proširi neku boleštinu......
jeste krkani sa ovom glupom cenzurom, bez uvrede.........
Jasu vala, šta je tu sporno sa D - E - P - O ????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)