Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Allahu podari im najljepse mjesto u Dzenetu🤲
Rijetko se kada oglasavam, treba imati gram emocija ako ne barem senzibilitet prema ljudima koji su ubijeni zbog drugačiji religijiski uvjerenja, I zato što su smatrali Gospodara kao svog zaštitnika na oba svijeta. Ja volim sve ljude, pomogao bi svakom, ali negirati ovo, može samo neko bez ikakvih ljudskih osobina.
Jevreji I posle 80 godina obiljezavaju genocid.A u Bosni I Hercegovini I dan danas pronalaze masovne grobnice streljanih ljudi.Ovo se nikada nece zaboraviti I obiljezavati ce se dovjeka.Nadam se da ce Srpski narod prihvatiti cinjenicu da neki dobrovoljno a neki pod prisilom ubijali zarobljene vezane ljude.
Gdje nam je Erdogan na svadbu privatnu dodje i zaustavi saobracaj a u Porocare ga opet nema A digli smo pricu oko parade ponosa sto je bilo zaustavljeno par sati Vidimo se u Potocare 11.07
Bože svemogući Isuse Kriste podaj im vječni mir i spokoj i ne ponovilo se nikad više. A zločincima svih vrsta sudi na svoj način. Kako ono i oće akobogda - amen dabogda.
Karma je kucka! Ko ne vjeruje ili podcjenjuje sve zrtve genocida , neka se dobro pripazi da mu se isto ne dogodi( razne forme karme, nesrece ,bolest itd..) Moze te pogoditi gdje najvise zaboli!!! DJECU!!!
Mislim da pravimo vrlo krupnu gresku gurajuci u_stranu ono sto se desilo u drugih 5-6 opstina za koje nije (iako se desio) presudjen genocid. Kada, s pravom(!), govorimo o Srebrenici 'u prvoj recenici', 'druga recenica' bi morala biti o Prijedoru, Sanskom Mostu, Kljucu, Podrinju,... Istocna Bosna posebno. Pogledajte popis stanovnistva iz 1991. za Zvornik, Visegrad ili Focu: gdje su ti ljudi? Zaboravimo li, prijeti nam nova golgota. Stoga je nesjecanje zlocina - upravo zlocin.
Smatram da ljudi u miru trebaju oplakivat i oprastat se, cemu kamere tolike ?
Treba cijeli svijet stalno podsjecati na srpski genocid u 20 vijeku...Nikad da se zaboravi I ne ponovi!!!! Cijeli svijet to zna ,samo jos 170 mil ortodoksnih hriscana da prihvate tu sramotu !!!!!!
Sigurno neće doći predstavnici putinovog satanističkog Ruskog sveta, wannabe porn-star Zaharova tvrdi da se u Buči i Srebrenici radi o "holivudskoj režiji"
sdaovci pišu uvredljive komentare da nas kao "probude".
Hasanu Tufekcicu iz Visegrada,dok se on borio kao antifasista partizan,Drazini koljaci 1942. u jednom danu su mu ubili zenu Hanku i njihovo desetero djece.Poslije rata,on se ponovo zeni.1992. velikosrbi njegovu drugu suprugu,sina,dvije kcerke i sestomjesecnu unuku,ubijaju i bacaju u Drinu.
Zašto se izbjegava ispravnija formulacija u javnom prostoru - Genocid u Bosni?
Molim sve koji ujedno komentarišu ovaj članak da uzmu malo vremena i prijave regularno neprikladne komentare! Spokoj žrtvama i smiraj za preživjele! Amin.
Ovo neko slavi?????Ko god ovo vidi kao nekakvu pobjedu....nema potrebe da nastavim,razumijemo se...
Nikada oprostiti nikada zaboraviti!!!!
To je tako lijep grad mogao kao neki alpski gradići u Austriji. A onda su došli Srbi i ubili ga.
Sad je samo tuga i jedan veliki spomenik.