Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šaka jada.
MOJA FEDERACIJA MOJA DRŽAVA
@gooUser1567931087 Stvarno niste mi jasni slavite sta zelite mi slavimo sta zelimo i mirna bosna svatite jednom da BiH nije samo vasa i da nam ne mozete naredjivati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala Klix.ba na detaljnom izvjestavanju sa dana nase REPUBLIKE SRPSKE. Kafica spremna, klix otvoren, RTRS na TV... Speaking about enjoyment! Hvala Klix, ljubim vas.
Nekad su govorili bivsa BiH, Alijina BiH, nepostojeca BiH, tkzv. BiH itd, a danas trce i guzice bi dali da udju u institucije BiH. Pa su govoriil nece Oruzane snage BiH, nece jedinstveni pasos, jedinstvenu licnu kartu, nece policiju na granicama, nece registracije itd... pa su na sve pristali... pa su govorili nece u NATO, pa otrcase u NATO... takva buducnost ceka i genocidni cetnitet... ukinut ce ga oni sami!
Dajte odgovor iz federacije
bal vampira i ove godine,ali gdje je bradati cetnicki ravnogorski pokret,ma nije valjda da njih nema na ovom balu vampira ove godine.
„Nemoj da vas nervira to što mi je glava pognuta dok hodam! Strah me je samo da se ne spotaknem na vaš obraz koji se nalazi na putu. ” Rumi
Ešalon 1 Poštarske Brigade je postrojenja i čeka naređenje da krene......
Fale samo bikovi!
Vrijeme je da se peomijeni Ustav BiH, jedan covjek, jedan glas, i bez entiteta i malog miliona lokalnih mocnika. Komsicu na tebe je red.
zasto oni koji su protjerani I cija je imovina unistena I ciji su clanovi porodica ubijeni ne tuze RS I kao dokaz predloze presude medjunarodnih sudova da je to uradila vojska I policija RS I jos I to kao dokaz predoce I da je to ta RS jer eto oni slave da je ona od '92... imali kakav pravnik da malo objasni moze li to tako..
koji cirkusanti
sutra je vec 10.januar,dan poslje je bijeda i jad i nastavlja se narednih 364 dana,
Cestitam susjedima dan Republike. Velika je stvar ne biti pod SDA dominacijom.
Dan Republike Svrbske
Ovo danas, posebno, cijeli program izgleda kao kad bi ustanova za psihičke bolesnike dobila dozvolu da postavi kamere i uz režisera emituje tv program i emisije, bez cenzure! Samo naprEd, samo ludooooo! Vlahahahaaaaaa
Esaloncici
ovo jos mozda ima samo u sjevernoj koreji ovako...i u srbiji kad izvedu one svoje krntije stare kao grcka pa paradiraju nesto