Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo foler i prevarant sebi povečao platu 100% sa 1600 na 3200
polahko premijeru... smanji tim majmunima paušale i eto ti para, pusti učiteljice u posavini... ionako nemaju šta da jedu.
@Opinion no shit little bich... nedaj boze nikome
treba vise od 10 posto, kako ih nije stid... bar 20 jer nece ni osjetit koliko kradu
3 entiteta i imamo uređenu državu!
Svi su oni korumpirana banda,nisu problem plate i njihovo smanjenje već socijalna davamja, samo da mi je znat koliki je postotak korisnka socijalnih davanja sve bi bilo jasno gdje idu novci i ko prima penzije,onaj ko ne zaslužuje a prava sirotinja i stvarni invalidi nemaju ni marke!!!! Mustafa pokaži ljudima ko od tvoih ministara prima invalidnine i po kom osnovu a ima ih više od polovine!!!!!!!!
Zar nije sega da premijer mora moliti vlasti u kantonima da odrade svoj dio posla koja bi mu trebala biti podredjena. e tugo golema
pisi propo MMF apelira na svijest, totalno beskorisno
Organizacija Federacije je groteskna. Kantonski nivo vlasti je tako nepotreban ovoom napacenom narodu i ovoj sirotoj ekonomiji. Pored svega toga, kantoni usporavaju odlucivanje tako da se u odredjenom vremenu puno manje uradi u odnosu na drzave koji nemaju jak kantonalni nivo vlasti.
Bravo majstore!!!