Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa seli se narod, ne žive ovdje budale. Prodani smo poslije rata, odsječeni, državi smo zadnja rupa na sviralu i danas. Meni autom jednako vremena treba do Beča kao do Sarajeva, a Zagreb, Ljubljana, Graz su čas posla, ni Švicarska ni Njemačka nisu daleko. Ne može se živjeti od bošnjaštva ;)
@patos Koji bolan Abdic ? Da mu nije bilo Hamdije Pozderca bio bi Fikret fukara. Abdic je niko i nista.
Ma nije moguce , novine pisu da se samo Srbi i Hrvati sele , i zdrao ! Nego deder , nastavljaj sa ''rahat'' patnjom , iglasaj za Bookira dok se ne userees i ni jedne vise .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 10 godina u USK nece biti nikog ispod 40 godina starosti.
Hoće, kotimo se mi čo'eče, neće svi otići, jer ne mogu.
.ebala nas je reformska agenda, dugoročno.
Meni je moja BIH najljepsa i najdraza.Valjda ce se i ova politika promijeniti pa ce ici na bolje.Ja neidem nikom da mu sluga budem
Haha, pa veca si ti sluga tu nekom Bosnji, nego mi ovdje Svabama. Nas cuva zakon, a vas cuva uvlacenje u Š. a da ne pricam o placenom skolovanju, besplatnom zdravstvu i beskrajnim opcijama za napredovanje
I da se razumijemo, i ja strasno volim Bosnu i volim nas narod i svaki godisnji idem kuci, ali patriotizam se ne jede. Vecina nas je imalo opciju cekati svaki dan od roditelja (roditelji vecine nas i sami cekaju od nekog iz dijaspore) ili radit u Njemackoj, pa logicno je da biramo Njemacku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma niste svjesni koliko ljudi odlaze
Sa SDA u Evropu. Tacno skroz.
Opet vi SDA zaokruzite...ja maloumnijeg naroda od naseg sigurno nikad nisam vidio nit cu vidjeti...
sda demokratija hahahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=QcxPUbh4ogg
https://www.youtube.com/watch?v=4pgchEmasRA
Kad nemaju Babu, onda barem imaju hrvatske putovnice. Za SDA fildzan drzavu ih nista ne veze.
@master_forever. Znam da ne treba, ali je puno lakse ako si EU gradjanin.
Ja znam jednu porodicu, bošnjaci iz Bihaća, djeca u Austriji...oni u mirovini austrijskoj. Sagradili kućerinu u Tribunju kraj Vodica(Šibenik). Bave se turizmom...on fino brodić, ribe...unučad kad dođe ode na more...kod njih... U Bihać dođu radi reda...žalosno...
Napisite naslov da je sve vise djece u austrijskim skolama
naaaaajbitnije je biti Booooošnjooook
Sve manje kmetova za oligarhiju na vlasti 😢
Pa kod nas je jedino bitno koje si nacionalnosti i jedino po tom bitno se nešto radi (u smislu kojih više ima i koliko teritorije kome pripada). U svemu tome narod ima najmanje koristi, ali dzaba, ne mozes to nasim dokazati. Ko imalo razmislja o buducnosti otici ce odavdje, barem zbog svoje djece.
Ali je zato broj odjeljenja u zapadnoj švabiji u stalnom porastu.