Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Dodo im daje punu podršku svako malo
pravda za livanjske konje i da država obezbjedi hrane preko zime za sve
@Rabbit pazi ovo : "Naziv Hercegbosanska županija zvuči kao Herceg-Bosna, a znamo da je u vrijeme Herceg-Bosne izvršeno protjerivanje srpskog stanovništva" pa zasto se onda republika srpska zove tako kako se zove. Iz RS-a je protjerano stotine hiljada Bosnjaka i Hrvata. Ne znam ko je gluplji u ovom sukobu.
HAHAHAHAHA, pa oni drže slike Mladića i to skoro svaki od njih, šta se žale
Pa i vi držite slike Draže Mihajlovića.
Zna se tko drži sliku Ante Pavelića, pa muslimani njima su u ustašama bili babo, dedo,daidža i amidža
Haj da I mi neku svadju sa strane posmatramo
Sad im smeta ustastvo a nije im bio problem da se prikljuce cetnistvu protiv svojih komsija umjesto da se ukljuce u Armiju BH i da brane svoju drzavu zajedno sa svim ostalom stanovnistvom
Srbi bi prvo trebali sa odreknu Draže i njegovih sljedbenikaU Jugi je bio zabranjen i Ustaški i Četnički pokret zakonomTaj zakon je i dalje na snazi jer nije donesen novi.Da bi tražio do drugog prvo počisti u svom dvorištu.
Jedina civilizacija , ili nesto sto lici na civilizaciju na Balkanu je tamo gdje Bosnjaci zive. Od Triglava do Grcke.
To je dogovoreno dizanje tenzija .. dvijr akademije znanosti hrvatske i srbije a izvrsioci su samo snsd i hdz preko naivni levata ... sve to treba zatvoriti i te sto ko fol sad im smeta ali i one koji ricu iz hdz ... sve dogovor .. zele da se to prelije na cijelu BIH djubrad .. samo treba ostati miran i ne dozvoliti nacionalist.strankama iz svih naroda da ih dizu protiv drugi ..
@x111taysonnnn Narodii ili ti obican puk nema sa tim veze .. sve je to politika uradila ... biti oprezan i ne dozvoliti nigdje nemile dogadjaje...
Svi ste gradili svoi identitet na gradnji mrznje i netolerancije prema Srbima. Danas u Srbiji pored Srba nesmetano zive i Albanvi, Hrvati, Bosnjaci, pola Crbogoraca, Madjari i drugi. Na prostorima koje ste vi osvojili ili oslobodili tu Srba vise nema ili i ono sto je ostalo bivaju ugnjetavani. U RSu se desio mnogo bolji povratak nego u FBiH. To su vam cinjenice koje nikad necete moci uklopiti u tu svoju pricu iskljucivo Srba kao zlikovaca.
Jes ti vidio Srba sto su se zapalili, mogao bi opet HV naletiti malo u Grahovo
na sve strane ustaska i cetnicka nacionalna obiljezja i ikonografija, samo jos niko u BiH nije vidio niti okacio Mjesec i Zvijezdu kao nacionalni simbol muslimana Bosnjaka, bilo na zastavi ili zidu organa uprave. Pametnom je dovoljno zakljuciti ko je ovde nacionalno ostrascen i kome je do prekrajanja granica suvereniteta BiH. vjerujem da ce SAD i EU okrenuti novo poglavlje i blagosloviti uredjenje Republike BiH.
U Livnu ne mozes kupit domaci proizvod, bajg misle oni Hrvatska
zbog ovoga i treba ukinuti entitete i kantone
Hajte vi na neki neutralan teren pa se tamo pokoljite posteno, ucinili biste nam veliku uslugu
e ovako necemo u eu, ovo nisu eu vrijednosti....i hdz suti naravno
Ma nije valjda da oni to drze nevjerovati