Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cemo nastaviti sa Komsicem 22.
Naprotiv, država sasvim dobro parira fašistima i četnicima, samo vi ćete da podudlate karinu. Cijelog svijeta i to deep throat.
I da napomenem, ja nisam bošnjak. Nego ''nelegitimni'', izdajica po vama i td. al čovjek prvenstveno. Tako da možete te nacionalističke priče mama u anus da zabijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čibasti milion radnika ti fali u tvojoj Hrvatskoj, razguli od naše jedine i samostalne nezavisne Bosne i Hercegovine
Bosna mi je duša Hercegovina mi je srce, ko god krene na nas može samo da nam puši khurce
Leorikon...stranci su tu zbog genocidasha, agresora i uzepeovaca, nešto nejasno?🦍
hahahaah trouble in the paradise hahaha yebali vi yedan drugog pa opet.
Veoma je dobro gospodo Hrvati da ste se svrstali na stranu republike Hrvatske. Vama je BiH teret i strano tkivo. Pa hajde onda da Vas lijepo ispratimo i da Vam se zahvalimo na slabom komšiluku.
Polako,imaju Rusi preceg posla...dok mu kazu sta ce,javit ce vam
hns vrijedi samo u Hercegovini,kada se uključe svi bosanski katolici od posavine srednje Bosne Tuzle Bihaća,onda treba da se sjedne i da se tek tada bira predstavnik Hrvata,kada NEBUDE samo kandidat iz HDZ-a,tada ču i ja kazat da to treba tako.Sve dok se zalazete za Čovića budite ubijeđeni da vam to neće proč
A nas skutor pokusava i srbina Milanovica i konkurenta Plenkovica iskoristiti...haha Hrvati u Hrvatskoj mogu izgledati robusno, ali ih BiH hrvati uzimaju samo tako. Pogledaj im vladu, ministre...pogledaj na cemu padaju u Evropi...
Milanović se ne pita ništa u hr a kamo li u BiH,loša roba uzima danak.
Bosanski katolici!
Covic cita sankcije i sam sebi ne vjeruje...sta da radim, pita se...
On bar otvoreno kaže šta misli, ostale šute ko ku+ve, čekaju i vrebaju da uskoče u voz za vlast i stolicu...sve u svemu jadno i žalosno...niko mi od svih njih nije simpatičan i nikad neće biti...meni ne trebaju izbori, ja sam slobodnjak i mislim svopjom glavom, pa makar bio manjina!
Flagrantno miješanje u unutrašnje stvari susjedne države zvuči preblago. Da li se Milanović planira kandidovati na izborima u BiH?
Zasto nisi pozvao i Komšića on je Hrvatski član predsjedništva ionako će ostati ako ne bude izbora.
Ovo će dovesti do podjele HDZ BiH na HDZ BiH 22 i HSDP BiH.
Milanovic je 2014 podrzavao Komsica sad je protiv njega. Sada podrzava nas hrvate u BiH. Vrlo je vjerojatno da ce mu ga par godina cefnut da se okrene protiv nas hrvata u BiH. Droga je gadna stvar!
Mješanje u unutrašnje stvari HDZa.
Kao hrvat iz BiH i to iz hercegovine recu cu samo da cu za Komsica glasat. A Zoki nek smce po Hrvatskoj, mani se bolan nas!