Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možete odbraniti Fadila, džaba se trudite
Doktori operisali mozgove Ameru, Rusu i Muji da vide ko je najpametniji. Otvorili glavu Rusu unutra cipovi, lampice, tranzistori.. Otvorili glavu Ameru unutra nadu procesore, baterije, kablove, 100 cipova.. Pa isli otvoriti glavu Muji i nasli samo jednu zicu, pozvali brzo pirotehnicare da prerezu zicu, kad ono Muji otpale usi!
legalizacijom dokazano kupljenih diploma za direktora gestapa...ne da smo u pat poziciji...nego smo dotakli civilizacijsko dno...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Priznajte da vas je nonsalantnost kostala, odnosno, niste se ozbiljno prihvatili posla i tacka.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=119331516907275&id=100064912814940
Pobiste narod! A kad se to završi, vi mirno vladajte virtualnim narodnim masama.
Error 404 Fadil not found
Najveća je greška bila napustiti mjesto pradsjedavajućeg Vijeća ministara, zarad nečega. Sve drugo su domine!
Hronologija je : dosao Bakir , poveo hanumu i tu nam je kraj bio
Odmah i to u Oktobru 2020 kad je narod izabrao ovaj cirkus kolorado. A da smo u još večoj mat pozicij je činjenica da su izbori sad opet bi ovi pobjedili. Da se ne lažemo - sa političarima je sve ok nevaljamo mi koji biramo.
a ko kaze da vakcina rjesava problem?!
Ispade da su smotani umjesto bezobrazni.
Kompletna nekompetentna elita. Nesposobnjakovići.
Fadil ne da je kriv, vec je kriv toliko da niko ne moze saprati ljagu sa njega. Stid i sram da ga bude. Za svaku smrt on i njegovi pametnjakovici su krivi. Ako ima Boga, saznati ce jednog dana kakav mu/im se sud sprema. A ovo kako smo dosli u pat poziciju, e pa tako sto imamo debile, hadalje, nesposobne, alkose koji cijeli dan loču, na vlasti! Bagro jedna!!!
ČUJTE RAJA SAMO PRINCIPIJELNO! PRVO SAM UPOSLIO SVOJE KUMOVE I ROĐAKE IZ ROGATICE, A VI ME BRANITE, LAJKAJTE I PLJUJTE SDA DO 2022, AKO TAD POBJEDIM IMATE 00.1 ŠANSU DA I VAS UPOSLIMO AHAHHAAHH JAO ŠTA IM RADIM KAKVI SU OVO DEBILI PRST U GUZU ODO SLAGAT PUZZLE
ove sto koracaju redom rafalom sasjec ne bi ni trepn'o coek
Prva greška: ova vlada kakva jest
To se zove NESPOSOBNI.
Bravo za članak