Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta više treba da uradi ova kabadahija kad javno kaže da neće provesti odluku ustavnog suda BiH.Zatvaraj više.Da običan čovjek nešto uradi osude ga za sekund a nejavi se na sud dođu majmuni po njega ko da vode najvećeg kriminalca.Recite više narodu da mu nemožete ništa i kupite prnje odvavde.Kakva više Evropa.
Koga briga za njihov stav , sudske odluke se ne komentarisu
Srbende se uzjebale. Jebu ih u Crnoj Gori jebu U BiH. Hrvati su im jebali znanje, Slovenci su im jebali znanje, Makedonci su im jebali znanje, Albanci su im jebali znanje, Bosanci su im jebali znanje, evo sad i Braća Crnogorci. Narod srbi su hijene, i GENOCIDAN narod.
Cuj u Ustavu BiH nigdje ne ise da je to BiH ima svoje zemljiste.Pa to bi bila po izjavi Miloeada nicija zemlja, tako da i RS nema prava je prisvajati za sebe.Postoje internacionalna prava, koje kaze: zemlja propada drzavi, jer bez zemlje nema ni drzave. Drzava ima monopol.Svaka grupa ili pojedinac moze proglasiti vlastite nacije, ali bez priznanja drugih drzava, to je uzaludan potez.BiH ima svoje granice, dok ima granice sve je to drzavno vlasnistvo u okviru tih granica..
Idemo komisiju da utvrdi sta se desava hahah
Tako su oni i o referen.. ups anketi raspravljali.
Stoka velikosrpska bi da sve da oduzme od države,ne može stoko velikosrpska ,nije moglo oružjem,neće moći ni vašim dušmanskim zakonima.
Kad se žališ Sudu zbog zastave i vitalnog nacionalnog interesa, onda je Sud legitiman. Kad donese odluku zbog koje se ne možeš šepuriti među bezubim glasačima, onda je Sud nelegitiman.
Po pravu, ali ako mi ne odgovara...E sad se neću igrati. Državni udar, državni udar .... A sjednica 9. januara 1992. nije bio državni udar!?
Sastanak u BLuci pa onda trk u Beograd po mišljenje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
UMJESTO DA KLIX NAPISE NASLOV NI U JEDNOJ DRZAVI SVIJETA,POKRAJINA,ENTITET,REGIJA,DIO DRZAVE NE POBIJA I NE PRAVI SASTANKE U VEZI ODLUKE USTAVNOG SUDA,KLIX SA OVIM NASLOVOM DAJE LEGITIMITET I PODRSKU SASTANKU U RS O ODLUCI USTAVNOG SUDA,SRAM VAS BILO
TREBA IH PUSTITI NEK SE DOBRO NAVRIJEDZAJU IZUJEDAJU I NA KRAJU POPISATI I UKNJIZITI TO NA DRZAVU A NE NA MALE ENTITECICE..ETO KO ONI SU TO STVORILI I IZGRADILI..
Ovo sve dovoljno govori koliko ste bitni... USTAV REPUBLIKE SRPSKE I OSNOVNE ODREDBE Član 9. Glavni grad Republike je Sarajevo.
Zemlja je državna, entiteti nisu države....entiteti su u vlasništvu države BiH.
drzava je vlasnik entiteta i entiteti su samo dio teritorijalnog uredjenja drzave BIH,zato ne trazite hljeba pored pogace ne izazivajte vise ljutnju kod komsija nemoguce da su svi ludi a vi pametni gdje god da vas ima tu je neki problem ne uvlacite svoj narod u propast
Jbg ovima u rs nije vise lahko
Kme! Kme!
PrcMilojka....