Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim krvolocima chetnicima vjetar u ledja je dao i prekorumpirani dragan čović, tako što je blokirao nedavnu osudu višegradskih chetnika u parlamentu, tako što je slavio 9.januar u Banja Luci, i tako što je omogućio milokradu dodiku ceremoniju otvaranja sajma u Mostaru... čović je pokazao krajnje nepoštivanje hrvata koji su stradali u BiH zbog iste politike karadžića, vučića i dodika. Moralno dno dna.
Ha! Znam točno tko udara minuse na ovu ISTINU! Stranački poslušnici zločinačkog hdz-a i njegovi dodikovi chetnici. Došlo je do toga da me je sram što sam katolik upravo zbog čovićevih istomišljenika.
Neka ih, nek obiljezavaju, da znamo pored koga zivimo i da nas nikad vise ne uhvate nespremne.
Ruski i ostali dobrovoljci su uradili sve one zločine koje nisu mogli ni Srbi iz VRS mogli da urade. Majstori za zvjerstva nad ljudima.
zamisli da se sad negdje u maglaju obiljezi „dan arapskih dobrovoljaca“? pa to bi bilo odmah na CNN-u, a mozda i povod za dalje naoruzavanje milicije rs jer se „moraju odbranit od prijetnji“. a cetnici su postrojeni u visegradu i ko zna jos gdje. samo im jos dat oruzje u ruke ... jer su im sva prava ugrozena - ne smiju pjevat cetnicke pjesme, ne smiju nosit uniforme, ne dobijaju pare iz opstinskog budzeta, itd... e jadne nam zemlje ... i muslimanima i srbima i hrvatima i gradjanima!
Još malo pa ih je nestalo. A nestajaće svakako!
ovaj spomenik je samo dokaz za naredne generacije da su rusi nedozvoljeno bili na eatistu u bih i ubijali civile....nekad u buducnosti mozda i za 500 godina bit ce povod americi da im stavi sankcije.....zuvot je cudan i nikad se ne zna.....
Ima li u RS ista normalno?
Eto srba i pobjednika rusi im seborili za ove nehljebovice i opet porat dozivili i sad im slavite. Bog te mazno hoce li im doci putin da im pocast oda klosarima
Puno ih se odazvalo od 200miliona njih 37, do kad ce te lizat guzove Rusima i sramotit se, j.ebe se Rusa i za vama i za nama
Srbi su veliki ratnici najviše ih kosti ostavilo na grčkom moru 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
ruskiH kukavica
ipak, predlažem da se hapse agresivni klix komentatori..pustite ove pacifiste nek duši daju oduška
10 miliona Srbopica,pored kompletnog JNA oruzja za 20 miliona ljudi,plus profi Ubice iz Rusije,Bugarske ,Rumunije ,nisu uspjeli da zauzmu grad sa 300.000 stanovnika: SARAJEVO FOREVER !!!!!
@ARAAB330 Da li si ti namjerno ili slucajno zaboravio NATO na vasoj strani kada su zaustavili Armiju BiH pred Banja Lukom ?!?
moram pocet sadit vrbe 😋😋 S na V
Bas me zanima, da li su strani ambasadori i pospani inzko iskazali zabrinutost
Jos jedan dokaz da MZ podrzava krscanski rat protiv Bosne Bosnjska i Islama
@Hari75 Pogresno. Tacno je da Rusija podrzava secesionisticke i destabilizirajuce snage u BiH sada ,a podrzavala ih je i devedesetih.
hahaha, ovo je problem a vam nije problem što ste u ratu pod svojom komandom imali 7. muslimansku brigadu koja je protivnicima ritualno sjekla glave. To je normakno jelde? Mrš bag ro, s vama samo džonom treba