Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes redar ruzno tablu obrisao
To cistacica metlom one i onako samo puse (cigare)
Sta ces, voda poskupila a spuzve ko zna od kad su za nove se nema para. To ne moze stici na red od lopova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zeljkovicu, jos jedna kategorija koja zahvaljujuci tebi novu godinu slaviti nece.
Zeljkoviću je3em ti mater upropastio si kraj godine cijelom kantonu! Zemlja te izbacila dabogda.
Ee moj seume, moj debilu...
hocel se oglasit IZ da kaze kako nastavinici trebnajju radit bez obzira sto im je lose
radi-ne radi!
A sunce mu jbm kada ćemo početi koristiti naše riječi a ozbaciti engleske iz našeg jezika. Zato je svaka generacija sve gluplja i gluplja... Evo gledam po ovom svom levatu, šesti razred, bolje priča engleski nego maternji. (ovo se naravno odnosi na riječ respekt za koji postoji i naša riječ a to je POŠTOVANJE)
Ovaj štrajk postao moda
A gdje je sad Aca Lukas-Damir Marjanovic koji je kukavicki pobjegao??? Gdje ti je on Zeljkovicu ublehasu jedan!?
Djeca u Osnovnim skolama idu u skolu do 31 12.Normalno,bar je tako za Kanton Sarajevo
podrška štrajkčima
svi imamo male plaće, ali veliki broj nastavnika je u školstvo došao politički i ružno je da oni nešto štrajkuju, pogotovo kad je broj nezaposlenih u državi ogroman. djeca nam retardirana izlaze iz škole, pametniji su bili prije ulaska u škole, ako ništa drugo barem su bili moralniji. treba napraviti proteste koji će porušiti ovu vladu i napraviti reda kako u školstvu tako i u svim segmentima društva. to ne može ići mirnim putem i dijalogom. svako ko vjeruje u takvu mogućnost grdno se vara. .
Nisu nastavnici i profesori krivi za djecu,Ministarstvo je Krivo za Sve.
teška situacija je za sve. ali ključno je uvesti red u društvo, a to je nemoguće ako se sistem ne bude gradio iz temelja. u školstvo se biraju tatini sinovi i rođe i tu znanje i moral nije više nikakvo mjerilo pri zaposlenju. ti nastavnici da valjaju protestirali bi i kada su tuđe plaće bile ugrožene a ne sad kad su oni došli na tapet. svaka čast nastavnicima koji pošteno rade svoj posao a njih je danas sve manje. pogledajte bilo kojeg profesora ili nastavnika kako je došao na poziciju. u normalnoj državi ne bi čistio ni prozore u tramvajima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka traže pare od onih sa liste najvećih plata u federaciji sa 20+ hiljada maraka mjesečno
Štrajk je trebalo da bude organiziran i sa profesorima iz srednjeg obrazovanja, jer ih tište isti problemi, a ne da ih se ovako parceliše, da bi se lakše vladalo manjim grupama. I dobro su se sjetili u štrajk, mogli su komotno 01.01. u 10 ujutru. To je trebalo uraditi prije sedam dana i zaustaviti i nastavu i zaključivanje ocjena pa bi se i imali čemu nadati, ovako kući na spavanje preko Nove godine i sjetite se ovoga i pred kraj školske godine i u oktobru na izborima. Ako šta znači - ja vas podržavam i želim od srca da dobijete plaće bar 31.12. da ko ljudi proslavite novu godinu...
Ko od ove vlade SK pomoć traži, neka mu je Bog na pomoći...
Sutra ne strajkuje "Sivrin" sindikat, nego "Zuti" koji ima oko 20-ak clanova u 2 skole
Sindikat nije Sivrino vlasništvo, bio je prije Sivre a biti će iu poslie njega, kad istražni organi pometu lopovluk u sindikatu...
Kolko sam ja upoznatu u skolu se ide jos sutra i u utorka kada je nastava vjerovatno skracena bez obzira na sve, a ovo je ??
Utorak se ide al su veseli casovi