Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu to \"sarajevski\", kada je dobro poznato da je centralni registar u Banja Luci....Onda je očito do neradniika u BL...
Ako treba bit rob bolje s posošem s kojim ćeš moć uskoro radit bilo gdje u EU nego sa \"sarajevskim\" s kojim, kako gore neko reče\" ne možeš ni goozicu obrisat jer je pretvrd. Moj grad se sistemcki izrabljuje od strane centralne vlasti u Sarajevu, termoelektrana i industrija truje 50 godina ovaj grad, najveći broj kancerogenih oboljenja u državi, najveći broj mrtvorođenih beba a država, hej države, nije našla za shodno da posadi jedno drvce u parkove Tuzle ... da ne govorim koliko grad donosi u budzet a koliko mu se vraća, i treba da rudarimo i krvarimo za sarajevski pišljivi pasoš?? ... svaki Tuzlak zna dobro ovu priču!!!!
@WEST_NESTO mali bobanovac, ebala te sahovica. sto ce mi ovaj pasos za guzu, kada je meksa sahovnica. puno, puno ljepsa. neces vjerovati ali probao sam. t si samo jedan mali klinac koji je dosao ovdje sa bljesak.info, da vidi kakvih vijesti ima pa da ubacis na svoj slabo posjeceni site. rvatine, nema ndh, hocete vi bosnjacima u ledja noz. eto vam sada bobana i tima tzv hb. SAHOVNICA ZA GUZE, 100 % DOBRO .... djaba ti je krecit
Ti ako neces da radis za Sarajevo, ja to 100% razumjem. Ali zbog cega bi ti nasu Tuzlu nama Tuzlacima oteo i dao Hrvatskoj?
ĐABA VAM I OVEPUTOVNICE PARDON PASOŠI NEMA NIGDJE IĆI VAN PIH NERADNICI. JEL TREBA I NAMA HRVATIMA OVAJ \"PASOŠ\"????? @ NONICK NAME SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU OBRISI GUZICU SA NJIM A OD 01.06 BEZ VIZE I U KANADU SA PUTOVNICOM.
@eh Jednom sam bio pl, i opet cu akobogda. Nismo te pitali sta hoces da kazes. Ako ti se stavlja sahovnica, u hrvatsku. Ebala te sahovnica. Cuj nicemu ne vrijedi, eto sada ti nesto pametniji od svih ovih ljudi sto su oredili da se pocne sa ovim. Ti u sustini ne znas sta hoces, glede toga kani me se.
Ovaj pasoš, iliti knjižica za vize, dođe nešto kao album za samoljepljive sličice... Taman toliko i vrijedi... Kada se sjetim samo crvenog Titinog, mogao si sa njim zemaljsku kuglu uzduž i poprijeko preći, a vidi sad sranja, još malo će nam za more trebati vize. Pih!
IDIT nick ti u potpunposti odgovara
nonickname......daj postedi nas tih sr anja tipa: samo bih, bosna 4-ever, zavijek bosna, jedinstvena bosna itd......bla, bla, bla.... ocu samo da kazem ....JE BO PASOS S KOJIM NIGDJE NEMOZES ICI. jedino da ga uokvirim i stavim na zid.
Kad ga vidim, dodje mi da povracam... Samo zato sto imam taj pasos, meni je skolovanje u Engleskoj 30000KM, umjesto 3000KM, itd. Ja ga uskoro mjenjam - taj pasos je obicni komad papira, i ostat ce takav dok ga svim onim vehabosima ne oduzmu, pa nam odobre kretanje po EU...
AKO neces da radis za sarajevo dodi u sarajevo pa zivi pa ce oni raditi za tebe:p
zna li mi iko reći, šta sutra počinje ako će izdavanje biometrijskih pasoša početi 1. januara naredne godine?
@TuzlakEssene ... pakovaće se naravno 90% Bosne, neće niko biti talac sarajevske mafijaško neradničke centralističke politike .... zašto bi policajac u Tz imao 3 puta manju platu od sarajevskog, profesori i ostali na budzetu, neće niko radit za Sarajevo, to mora bit jasno!!!
@Tuzlak Ako se tebi ne svidja u Tuzli i sto je Tuzla u BiH onda se ti slobodno preseli u HR. Ja mislim da cemo mi Tuzlaci sa tim najmanje imati problema ;) ako ti treba pomoc kada budes pakovao, javi se :)
Nove tablice, novi pasosi. Pa hocemo li ikada razmisljati barem 5 je-enih godina unaprijed. Ajd barem nam javite na vrijeme kad ce nove licne, pa da raja moze skupit lovu.