Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAj ba platite im morami hocu u skolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBO IH OTAC SANDZACKI....da ne kradu ljude ne bih ni tukli. Imamo daleko najskuplje karte u cijeoj Evropi...a uslugu su im jednaki nuli. Prevoz nije redovan, gospoda vozi kad njima odgovara, nema nocnog prevoza, kontrolerimaltretiraju zene.....i onda da mi bude zao sto ih neko napada? Treba ih sve pobit...
mene ne cudi sto vozace napadaju i vrijedjaju jer ni vozaci ni revizori nisu nista bolji,ponasaju se ko\' da im je GRAS babo kupio,o izrazavanju i kulturi da i ne govorim!!!!!!
pa trebali bi oni preurediti gras i malo revizore nauciti kulturi i zbog onolikih guzvi trebalo bi jos vozila. osim toga mislim da nam ne trebaju specijalci,nego DOBAR ZAKON i policija koja to provodi ! pa svi oni koji saraju u tramvaju i koji cine nerede, fino ih hapsiti...policiju na svaku stanicu i na svaku raskrsnicu!!! isto tako velike kazne i za shofere i sve koji to zasluzuju, pa bi imali red kao kod shvaba ;)
Hebem i mater sto nisu na neki nacin odali pocast Denisu??? Nije mi ih zao ni malo. Nek crknu i vozaci i revizori. @ Karane ti se garant ne vozis tramvajem pa te boli ona stvar
Pa samo u ovoj idiotskoj zemlji kao sto je Bosna ljudima je drago sto se tuku vozaci. Seljacine jedne nigdje mi necemo prispjeti. Treba nas sve potamaniti ko pacove.
jah, GRAS maltretira pola grada i onda se cude sto ih svi hoce malo premlatiti. SVE VRACA, SVE SE PLACA. Tako kad budete imali razumne cijene i ljubazno osoblje, onda ocekujte da ce vas i gradjani podrzati, a ovako je svima drago kad koji grasovac strada, pogotovo ako je u pitanju revizor...
A sta tek rade uposlenici grasa obicnim ljudima, pogotovo zenama i turistima, hebem li vam sve glupo, vi da glumite zrtve !
Najviše bih volio da specijalci čuvaju red i mir u tramvaju... Da vidim koji bi se lafac onda zaletio na nekoga. hvala ti bože za specijalce, oni ne pričaju riječima, već udarcima, to je jedini način na koji se može smiriti ovaj naš životinjski nastrojen narod... poz.