Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustis migrante pred zimu GRATIS u objekat, onda pricekas malo da se procuje i onda ide donacija lagano iz EU, preko drzave, Miral se namirio, drzava se namirila. Sto bi gazda placo zene za masinama 300 maraka, bolje u halu pusti 200 izbjeglica i cekaj doznaku iz brisela...
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Boris Horvat ?A đe su braća?
ova usrana država nema pojma šta da radi sa migrantima. ljude koje debelo plaćamo da se brinu o tome isto tako čitaju na klixu šta se dešava u bih. oni nemaju blage veze šta da rade. pronalaze nekakve privatne smještaje i plaćaju iz budžeta i tako samo gomilaju migrante, a izgleda nisu svjesni da tako samo stvaraju još veće probleme.
ministar sigurnosti sa svojih 16 zamjenika ima platu par hiljada km a svakodnevno u drzavu ilegalno udje na stotine sumnjivih ljudi. pametnom dosta da se što prije ispali iz ove vukojebine.
neka ih tu gdje jesu,ako ih istjerate opet ce blokirati granicni prelaz
Kuku mene vidi naslova
Boli me neka stvar za migrante
Neka ih u Bosni, tu vole Pakistance - tako kaže Bakir
Sad cu zakoračit guzove žene