Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda ista prica slike itd, ovi su politicari najveci masoni jedno te isto pamet nam sole pravo
svidjaju mi se oni ljiljani tamo okaceni :)
Izetbegovic ponavlja "sto prije formirati vlast" ev tri mjeseca, joj nema gorih uhljupa od ovih SDA-ovaca, svjetski manipulatori.
Ambasadorice Maureen, ovi naši samo pričaju i obećavaju, ne radeći ništa . Sav posao im se sastoji od plana i analize. Kad isplaniraju i izanaliziraju, stave tačku na predmet. I opet tako dalje. A plaća im je redovno za nerad. Nisi valjda povjerovala u Baklirove riječi?
joj divi 100 000 radnih mjesta...baš idu munjevito nizbrdo...alo bre Bake kamo nama onih 100 000 radnih mjesta...ne smiješ ni vlast formirati da ne dočekaš februar je li???????ožeš da vladaš a da drugi za tebe popase,zašto čekaš Nikšića idi sam pa formiraj da te vidimo kako se nosiš sa nama kada ti blokiramo sve
Ova mene podsjeća na Dollores Umbridge iz Harry Pottera.
Ova mene podsjeća na Dollores Umbridge iz Harry Pottera.
' aj brate kakva ti je ta brada...
Pa hajte više šta čekate?!