Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi sto nas Alki gura u NATO da bi nas mogli slati u Irak da ratujemo za interese Izraela. A kada je trebalo ratovati jos nedelju dana i docekati kapitulaciju cetnika, e onda je mir bio svetinja, za Aliju, Harisa, Alkija i ostale, sto cetnicke sto bjelosvjetske agente tada na celu BiH.
Alkalaj je istaknuo da su strateški ciljevi BiH članstvo u EU i NATO savezu! nemoj zajebavat Halkalaj, ja se ponadao da ces mu reci da smo mi jako pametna drzava i da nemamo niti jednog ambasadora u Juznoj Americi, ali zato imamo u Indoneziji, valjda zbog nase dijaspore u Jakarti.
Dobro došli Vaša Ekselencijo! Za početak, informacija da 50% građana BiH ima psihičkih problema (PTSD-najčešće). Izgleda da se samo nas 25% liječi. Dok pričate sa Bosancima, nabacite osmjeh, o bilo čemu da pričate.