Slučaj "Dženan Memić"
136
Suprug Alise Mutap pušten na slobodu
Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...po uputi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo isti je otpušten iz službenih prostorija...
SDA upute
@AmUser Oces al u k
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova Alisa prasica prava. Zar je neko placao da ovo zigu?
Provjereno hahaha..
I ja sam to pitala?
ovaj memic sve laze dosta je i njega i ferageta
Dzaba se mucili da ga hapse. E drzave i pr*acine
Hocemo pravnu drzavu? Prema pravu se neko ne moze drzati u pritvoru jer Muriz tvrdi da mu je prijatelj rekao da ce ga neko ubiti! Realno ljudi, to nije dovoljno za zatvaranje nekoga koliko god mi znali sta se tu drsava i podrzavali gospodina Muriza.
Evo sad će nam Feraget i navijačke skupine FGR-ovca preko Tadićke, Olega Čavke, D. čampare i medjskog sponzora Šćepe došlepati pravni sistem - ja miline od života u takvoj "dekriminizovanoj" državi.
Kriminalnu porodicu sto prije raz.ebat' u potpunosti.
Izdala mu Sebija potvrdu da ima amneziju.Ne sjeca se da je prijetio smrcu Murizu.
Suprug Alise Mutap, bivše djevojke stradalog Dženana Memića. Koja kazna citav zivot ces biti suprug zene ciji je bivsi momak stradao i koju zatvaraju zbog ubistva bivseg momka . Nikad te nece osloviti imenom i prezimenom !
nevezano za temu.... samo da pitam... jel ovdje uvijek ima dežurnih bolesnika koji i na najbenignije komentare pucaju minuse? Jel to bolest neka ili postoji neka viša svrha tome da se klika na minus nebitno šta piše u komentaru?
Dzenan u grobu tragedija i nevidena bol za roditelje ,Alisa u zatvoru zivi pakao od zivota nerodenom djetetu zivot vec obilježen i unisten ! zašto zbog koga .......
hahahahahahahahahaA jestel se vidjeli u celijama 🤣🤣🤣
U ovoj drzavi ako si podoban mozes doslovno SVE, ako nisi crknut ces ko ker i to je to
kakav je to lik kad je mogao alisu ozenit nakon svega
kad cete Alisu pustiti, pitam za jarana, nesposobni korumpirani likovi
Hapse ljude, maltretiraju pa ih pustaju jer nema dokaza. Smijesno.
Vise jaja od guzice razbila nego od tavu !!