Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam i svaka čast Grand produkciji na čelu sa Sašom Popovićem.Za sve ove godine koliko se emituju Zvezde Granda,nikada se nije mogao osjetiti neki međunacionalni naboj ili tenzija,naša djeca su uvijek bila ravnopravna i nikada se nije gledalo ko je kakve vjere ili nacije.To dokazuju i posljednje sezone,kada su naši takmičari iz BiH redovno odnosili prva mjesta.
Balijo glupa
@GrofDrakula NAJVAZNIJE JE DA NAGRADE ZAVRSAVAJU U BOSNI.☝ PARE SU IZMISLJENE DA JI SE TROSILE
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ne može ni u petak, džuma.
bruka za grad. Dosta raje pretjeruje u pogledu one "Sarajevo grade, sta ti papci rade.." ko da imaju neku sujetu,kompleks sta li, pa je stavljaju u kontekst i gdje treba i gdje ne treba, ali ovu "manifestaciju" koja ce se odrzati u Sa bi bas ta postapalica najbolje opisala.
Nadam se da ce sada biti sve u redu
zašto ljudi ovo lajkaju, ovo je najjeftiniji mogući trik... lažni moral
nema.potrebe nikako da bude u sarajevu
svaki put kvaziBošnjaci sami sebi, svojom krivicom zabiju autogol... po ko zna koji put, sami sebe navlače na tanak led, a onda Beograd pred svijetom, pokazuje toleranciju, internacionalizam, ljubav.. tako smo se se prošle godine sa onim nečuvenim izlivima priomitivizma u sred dženaze i ne poštujući svetost Memorijalnog centa, obrukali sa Vučićem, ove godine tenzijama sa ZG... Kao da nam mozak funkcioniše na 33 , pa ništa ne umijemo planirati, predvidjeti, razmisliti...Konakoviću ispao si glup..
Tako je!
zvijezde granda? sta je to?
majstore :))
Joj,joj Bosnja 70% bosnja prati ovu emisiju, onaj momak sto je skoro gostovao u zetri Marija Serifovic ako se ne varam, ispunili su Zetru, tad im nije smetao koncert i sto velica RS itd.. Sve je bilo OK, jos najavili tada finale ove emisije i nije nikome smetalo. Dodje 11. juli svi nesta Srebrenica ha-hu dan poslije Srebrenice Cecu slusaju i prate ZVIJEZDE GRANDA.. Gdje prestaje logika tu pocinje Bosna..
tako nekako,sjete se srebrenice samo kad je 11 juli i tih par dana dok traje i kasnije nikom nista udaraju po starom
E hebiga. Ja se taman ponadao da nece biti tog krkanluka
Beer Festival istog dana al na otvorenom pa kad se izmjesaju Folkeri i Alternativci a svi isto promila imaju HAHAHAHA divota samo nek se raja druzi HAHA suzivot.
Ili Faruk koji je majstor i kad zapjeva Kise jesenje i Luisa. Ne morate ih slusati jer su otisli u Grand. Imate vi svoje u Hayatu, jer oni nisu novokomponovani i ne truju vas kojejajvim pjesmama preradjenim iz Tuske, Irana i drugih nama prijateljskih drzava. Pozdrav svim ljudima koji vole muziku i veselje. Naprijed Bosanci i uzmite im jos jednu tiltulu.
Kao da nam nije dosta papanluka, još i ovo... užas!
Daj, onda, da ukinemo i ZMBT. Kome te pare od glasanja idu. Onda i koncerte, jer opet neko uzima dobre pare. E na kraju i kafane sa zivom muzikom, jer se ljudu truju ovom muzikom koja dolazi iz Srbije, a u stvari pola je preradjeno iz Turske , Irana i drugih nama prijateljskih drzava. Sta kazete za jednog Ibru Bublina, koga sa 16 godina nazivaju novim Safetom. Je li to sund sto on pjeva. Ili jednog Fatmira sto pjeva Coline pjesme skoro kao on. Ili Bubija sto uopste ne pjeva narodnjake.
to Dino, uspio si, evo glas
Srijeda vise nije u srijedu vec je srijeda u petak ! Ovo pomjeranje za dva dana je dogovoreno da se ovi politicari odmore od puta u Potocare. Ne mogu oni onako umorni ici da djuskaju dva dana poslije putovanja,treba im cetiri dana. I ne samo politicari,veliki broj ucesnika Marsa Mira kao i clanova porodica stradalih u genocidu su vec kupili karte. Karte su kupili prije da im nebi nestale do povratka. Nisu znali da ce se srijeda premjestiti u petak. Daj Boze da ne dodje do incidenta jer ce biti velika koncentracija stovaoca SUNDA I KICA te ovih PIVOPOKLONIKA a to je sve protivno sunetu za koji se evo ovih zadnjih godina uveliko gine. Sve i da sam ljubitelj jednih ili drugih,dobro bih razmislio da li bi se zaputio k Zetri taj dan. Sjetim se poruka onih bradatih spodoba,selefija iz ratnih zona koji bez imalo treme prijete napadima po BiH. Mozda nemam muda za te skupove ali radije cu uz PIVO na tv gledati taj spektakl ZG iako ni jedno ni drugo ne konzumiram
selo ostaje selo!