Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ! napokon da neko pokaze Zube ovim zapadnim laznim Moralistima
Svaka cast Suljagicu.
ma nisu to ubi to je normalna akcija odn. reakcija kakvu bi trebali bošnjački političari ispoljavati a ne prostirati se pred svakim evo 30 godina...to je Bakir i SDA dugo radila sve dok nisu šutnuti od strane USA a sad trojka radi vrlo slično nažalost...
Bravo legendo tako se to radi
Suljagiću nije ti kriva ni Ambasodiraca Švedske ni Europa što je načelnik Srebrenice Srbin. Krivi ste vi sami što godinama pare muzete i što ste čitavu Vogošću naselili narodom iz Srebrenice.
Nju uopšte ne interesuje ni Suljo ni Grujo Nju samo intersuje kurs SEK EURA , kako joj idu akcije na burzi, koliko će naplatiti i imal kakve džabane opet da se krka... I NIŠTA DRUGO!
Znas koliko cemo imati koristi od toga. Samo jedan minus vise.
Haj nek ćemo, pizdohane!!
Svaka čast gosp Suljagicu dokaz da EU je nacistička koji bi i dami bili spremni na ponovni GENOCID, znaš koliko ih briga je dokaz da svi do zadnjeg podržavaju GENOCID nad palestinskim narodom djecom i starim i čak im šalju oružje i municiju...licemjeri nacistički
Svaka cast Suljagicu.
Ne znam jel do mene ali mene ova terminologija neodoljivo podsjeća na Dodikovu. “Ovo je kombinacija ljenosti i kolonijalne arogancije. Ona se usudila doći meni na vrata nakon što sam ja dva puta rekao da nisam zainteresovan. To je horor. Oni se ponašaju kao da je ovo Namibija i početak 20. stoljeća", poručio je Suljagić. Ne bih uopste pomislio da je fake news da umjesto “poručio je Suljagić” stoji “poručio je Dodik.”
To kao da prvo odes u ausvic i odma poslije na sastanak sa aDf strankom u njemackoj.
Sa ovom, a ko postuje zrtve u Srebrenici ne bi trebao progovoriti ni rijeci. Samo je ignorisati i ponizavati.
samo dokaz koliko evropa razumije bih, koliko imaju ili nemaju empatije prema genocidu i nevinim žrtvama. ta žena je bez duše i srca kad može da demonstrira silu na tako svetom mjestu za bih. dotičnu gospođu proglasiti .... i lijepo ispratiti na sjever evrope njeno srce ne shvaća mediteransku dušu ovih građana.
Dobro je prošla,mogao si je "educirati" ono kako samo ti znaš.
Diplomatska je praksa da se svaki protokol usaglasava sa domacinom, tako da je Emir ovdje ispao i vise od diplomate, haman ha pa drzavnicki stav. Za pohvalu
Ovo najobicniji telac nebi napravio. Ali Eto Bosnje milse da su najpametniji na svijetu.
Bravo care, napokon neko sa stavom.
Suljagic bi da uredjuje protokol Svedjanima? Da nije glup moglo bi se reci da je bezobrazan.
Protokol se uređuje obostrano i uvijek postoje uvjeti koje obje strane usaglase. Suljagić je imao svoj uslov da se posjeta obavi, ali ambasadorica nije ispoštovala taj uslov. Zbog toga je i ovaj članak.
Bravo Emire!!!!
Ne podržavam Grujičića ali to je seljačka politika