Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao sam da ovdje samo prozovem Suljagića i da ga upitam, zašto baš nema nikakvog dostajnstva i savjesti da se oglasi povodom ubijanja nedužnih, žena, ljudi i djece u Palestini onako kako je se oglašavao povodom zločina u Ukrajini?
Zato što će hinje Dodik i Čović odmah to da proslijede na izraelsku ambasadu sa screenshotovima i govorit kako su muslimami u BiH antisemiti, bla, bla, bla. A i vi sami znate da nije tako. Eto zašto, žalosno, al tako je.
Aida Hadžialić švedska ne slavna političarka,alkoholičarka,i sama žrtva GENOCIDA,podržava cioniste i GENOCID u Gazi. Pljujem na tebe.
U Njemackoj hapse ljude koji dizu zastave Palestine,Njemacka postaje kao Francuska ipromjenit ce oni iz zakon o Srebrenici ako bude u njihovom interesu,nemoj se uzdat u Zapad a ni u Istok...nema nama pomoci kao ni Palestincima
Klik,klak malo po malo i eto tebi penzije bez dana radnog staža. Takvih kao ti puna Bosna a, boga mi i hercegovina.
Moj Suljagicu, radi na tome jadan nebio, da osvojite vlast u Srebrenici na narednim izborima.
j..te od cega ovaj zivi, od iskoristavanja sjecanja na necije muke, pa gdje je on bio kada se to desavalo
Kaznjivo je negiranje ali izgleda nije kaznjivo podrzavanje genocida
Njemacka je druga dimenzija..za nas koji zivimo gore, znamo o cemu pricamo.
Covjek se bavi o genocidu u Srebrenicu a ne u Foči, Prijedor, BiH... Ne, on ima jedan posao a za Palestinu cijeli svijet protestuje. Nek svak rafi svoj posao a vama ako želite protest niko vam ne brani al lakše da neko drugi to pokren e jzlde?
Ja i danas podržavam narod Palestine 🇵🇸 Ne hamas, već narod i državu Palestinu Dakle, podrška narodu Palestine Ovo na šta svijet žmuri i pravi se lud je opšta moralna havarija Sram vas bilo sve koji ćutite i podržavate ovaj masakr
Kome bje to jos bitno da li neko negira ili ne kad je Bakir sabotirao tuzbu i sahranio svaku mogucnost da se naplati odsteta.
ODMAKNI SE OD MEMORIJALNOG CENTRA NAPISI BIOGRAFIJU O NIKSICU KO ONOMAD O ZLOGUMDZIJI
Poltronu nigdje nisi dao podršku narodu Palestine.
Najbolja podrska narodu Palestine je sto brze uklanjanje Hamasa
Ja i danas podržavam narod Palestine 🇵🇸 Ne hamas, već narod i državu Palestinu Dakle, podrška narodu Palestine Ovo na šta svijet žmuri i pravi se lud je opšta moralna havarija Sram vas bilo sve koji ćutite i podržavate ovaj masakr