Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo pusta obecanja daj ljudi povedite racuna o stambenom zbrinjavanju djece poginuli boraca nemojte samo na vase fotelje misliti
... „Ništa od toga nije tačno\", bezbrižno odgovara Tihić, koji tvrdi da „takve izmišljotine\" protiv njega iznosi „energetska mafija\"! Naknadnom provjerom ustanovili smo da neki dijelovi teksta iz Slobodne Bosne zbilja nisu tačni i zbog toga se duboko izvinjavamo i Tihiću i našim čitaocima. Napisali smo naime da Tihići u Sarajevu imaju tri stana, a to nije tačno jer Tihići u Sarajevu imaju četiri stana! Četvrti stan, koji smo greškom izostavili, nalazi se također u centru Sarajeva, u Alipašinoj ulici na broju 8, i u njemu živi Tihićeva majka Hatidža, kojoj se također izvinjavamo zbog nehotičnog izostavljanja. Piše: A.M.(Slobodna Bosna)
“SLOBODNA BOSNA”: Četiri stana Suljo izmuljo 30.05.2009. 00:00 Na vrlo precizno pitanje kako je došao do prostranog stana u centru Sarajeva, u Alipašinoj ulici na broju 11, lider SDA Sulejman Tihić, u svom prepoznatljivom okruglo-pa-na-ćoše stilu, odgovorio je da ništa od onog što je o njegovim stanovima napisala Slobodna Bosna „nije istina\". U samo dvije-tri riječi fiškal iz Šamca demantirao je tekst iz Slobodne Bosne od prije desetak dana u kome smo ustanovili da se na Sulejmanu Tihiću i njegovim sinovima, Emiru i Anvaru, vode tri stana, sva tri smještena u najelitnijim dijelovima Sarajeva. „Ništa od toga nije tačno\", bezbrižno odgovara Tihić, koji tvrdi da „takve izmišljotine\" protiv njega iznosi „energetska mafija\"! Naknadnom provjerom ustanovili smo da neki dijelovi teksta iz Slobodne Bosne zbilja nisu tačni i zbog toga se duboko izvinjavamo i Tihiću i našim čitaocima.
boze sacuvaj pitanja \"sta ce reis\"? reis ima utjecaja na narod, ne politicare. politicari slusaju reisa samo kad moraju. s obzirom kakve bosnjaci imaju politicare, reis je obavezan u tom slucaju ispuniti politicki vakum. u svakom slucaju na izborima 2010 sda ceka debakl. naravno tihic ni nakon toga nece podjeti ostavku. jos malo pa ce organizovati sam sebi stafetu.
Uh, sta ce sad reis?!
samo da nije onaj bakir zlikovac i lopov da bog da se on babi pridruzio zajedno sa sajom tihicu sad odrzi obecanje i hapsi
hehe ma ajd neka njega makar mi je smjesniji od onih drugih hehehhe Dobar je Tihi isti je onaj grobar iz Talicnog Toma (lucky luck-a)
Sretrno. Uradite nesto dobro
Neki slave što je Tihić pobijedio i što su ga poslušnici izabrali a zaboravljaju da je taj čovjek na čelu te partije već 8 godina i da je ta partija na čijem je čelu iznjedrila najveće lopove i počinila najveću pljačku u Evropi.Emoj narode zaboravljate sve i slavite nešto što je za plakanje.Zaboravlja genocid ,radi u interesu srpske politike i ja mislim da je to najbolje rješenje za opoziciju i za BOS, GDS ,BPS,SDU i stale da ako bogda preuzmu vlast i ovom narodu vrate dostojanstvo.Molim dragog Boga da Tihić i sda odu u zaborav i da sve lopove nova vlast pohapsi.
uglavnom ovo definitivno vise nije alijina stranka zelenih. ovo je stranka spletkarosa, korumpiranih, neobrazovanih i nesposobnih ljudi, a sve to najvise se odnosi na tihica. joooj izabrato lidera koji ne zna ni popisani engleski jezik, pa to samo mogu nepismeni konji iz sda. sreca u nesreci sto ce ih bosnjaci toliko otkantati na izborima da ce im se usi crveniti. pa ni na jednoj internet anketi tihic nije pobijedio, a znamo da su srbi i hrvati iskljucivo glasali za njega. sto opet znaci, na izborima ce dozivjeti ne poraz, nego debakl.
@majkl, ja to ovim nepismenim klempinim mamlazima govorim cijelo vrijeme, ali oni nista ne kontaju. oni misle ako je tihic pobijedio da su na konju. a izbori? znate kako vam je lider prosao prosli put. ovo nije vise alijina sda, ovo je sad tihica zvijezde youtuba sda. je li istina da su ga chetttnici u pidjami klepili za vrijeme rata?
E da vidimo hoce li Bakir napustiti stranku kao sto je rekao \'ako izgubi\'
I DA SU U VAŠEG TIHIĆA UŠI MNOGO VEĆE NAROD NJEGA NEĆE. Neće ga ni Islamska zajednica. Njega su izabrali njegovi poslušni miševi nije ga narod izabrao. Vidjećemo kada narod bude birao. SDA sa Tihićem na čelu nikada neće biti pobjednik jer je on sam gubitnik koji ima samo nekakve izgovore za svoje neuspjehe. Kada Tihić o sebi priča u trećem licu, u stilu: \"Sulejman nije kriv što smo izgubili\", \"Nije samo Sulejman odgovoran za neuspjeh\", to samo govori koliko je čovjek zaljubljen u svoju fotelju i vlast kao svoje uhljebljenje a opće stvari narod, za to njega nije briga. Narod se mora voljeti, štiti, gajiti.
Ja kroz selo i nosm gitaru....selo misli stig\'o Elvis Prisli (:
Ovo je daljnji sunovrat SDA. Sada ce isplivati polovni nepismeni kadrovi na povrsinu, poput Osmanovica, Radivojevica i ostalih. Nadam se da ce to Bosnjaci prepoznati i nagraditi ih malim glasanjem na sledecim izborima.