Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihicu tako si izjavio isto kada si potpisao Prudski sporazum sa Dodikom. Tek nakon potpisa je izjavio da je to u biti podjela BiH na 3 dijela i prvi korak ka 3 entiteta. Po meni je ovo prirodna stvar sto se tice SDA jer oni prave fildzan drzavu od rata i tome teze. Zna se Sarajevo, Zenica, Tuzla i da narodom upravlja 10 elitnih porodica..... Nece vam uspjeti nacionalisti.........
ma Tihic se pravi budala... kao da smo u kamenom dobu, i kao da misli da je narod neinformisan, i da ne shvata o cemu on prica
@ mirkoni Ovo je ponizavanje inteligencije naroda i prica tipa vjerujte meni, a ne svojim ocima. Svako ko je imalo pametan zna da je slicnu stvar uputio SDP sa izbornim jedinicama i tada je SDA na sva zvona zvonila kako je to katastrofa za BiH samo zato sto to oni nisu predlozili. Sada je taj prijedlog modificiran samo u stvari da se iz FILDZAN DRZAVE ne moze birati hrvatski clan predsjednistva nego samo bosnjacki jer tako SDA pokusava osigurati svoj polozaj u vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sulju bolan imal išta čega se ti bojiš??? Koga je tebe strah??? Kome ćeš ti odgovarat za ovo zlo što pokušavaš nametnut??? Kome Tihiću, dokad bolan ti i SDA mislite terorizirat masu, dokad Suljo???
Boji se Tihic, da ce izgubiti fotelju od Bakira Izetbegovica. Sve ostalo je manje ili skoro nimalo bitno :)
Vidis da je isti Gargamel sad ce mu štrumpfovi njih se boji hehehe.koji je to hajvan svoje vrste univerzalne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa tihic i bakir konstantno rade na podjeli ovo nista nije novo, to su nam zlatne obecene kasike
Tihićev telefonski račun od 15.197 KM platila država Tihić: Nije imao limit za razgovore Predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH i predsjednik SDA Sulejman Tihić prošle godine maksimalno je iskoristio povlastice što mu ih pruža funkcija koju obnaša. Prema podacima do kojih smo došli, Tihićev prošlogodišnji telefonski račun za mobilni telefon, koji plaća država, iznosio je 15.197,31 marku. S obzirom na to da članovima kolegija oba doma Parlamenta BiH, prema Odluci o pravima i dužnostima poslanika i delegata, prošle godine nije bio ograničen telefonski račun, predsjednik SDA iskoristio je maksimalno ovu pogodnost. No, to nije sve. Troškovi četiri službena putovanja predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH u prošloj godini iznosili su 10.480 maraka. Tihićevo putovanje u Bon koštalo je porezne obveznike 3.427,96 maraka, dva putovanja u Brisel 1.620 i 4.45
Kako da se nadamo boljem dok nam ovi lopovi vladaju drzavom,SDA nas unistava 18 godina I sad kad smo shvatili, oni su pruzili korjene svoje vladavine u sve pore ovog drustva,da smo sad osudjeni na propast koju nam SDA kroji iz dana u dan.Svaki pokusaj rjesenja je u ovoj zemlji nemoguc dok se korjeni SDA mafije ne pokidaju.
Ma Tihicu davno ste nas ti i tvoji prodali... Zasto ne bi i sad? Sta ste uradili za ovih 20 godina odkako ste na vlasti osim sto ste pustosili budzetska sredstva radi vlastitog interesa?
Problem je sto su svi isti svi nasi politicari lice na Tihomira kao jaje jajetu.....
ljudi moji, citam komentare i ne vidim niti jedan jedini zdrav pro ili contra argument... sve obicno olajavanje na nivou traca, i komentara o celavom sulji, ruznom, ovakvom ili onakvom... ja moram ovo sve dobro procitati i saslusati, da bih formirao zdrav stav, argumentovan, iza kojeg cu stajati... sve ostalo je degutantno, i tako ne idemo nigdje... MOLIM VAS, barem jednom se naoruzajte argumentima, pa nesto prokomentarisite, pa da se i nesto pametno procita...
Gledam komentare i smijem se Tihicev prijedlog uopste nije podjela BiH i ne ide na stetu Bosnjaka.
CELO CELAVI....KAD JE TEBI VRIJEME U PENZIJU DA IDES....
Rano je jos, nije se dovoljno nakrao
Podjela na tri dijela.. tri entiteta...moze...ali onda nema vise da svi uvoznici sve robe budu iz Sirokog i iz zapadne hercegovine....pogledajte malo...oni su uvoznici i zastupnici vecine roba koje se prodaju ovdje...a Sarajevo,Zenica i Tuzla su vise od pola trzista BIH....ako budu tri entiteta ...kome ce da prodaju svu tu robu...samo dizu tenzije da mogu uzeti jos para ....sve se vrti oko para......opametimo se
Nezna sta da kaze pa Lagumdzija se boji izbora!Pa gargamele izbori su za godinu dana sta ce sada zlaji neke izjave kad znamo kakoj narod zbunjen zatucan bacis mu dvije tri izjave 15 dana prije izbora i et ga ko ovce na solilo.Samo prebacit lopticu u polje evropske unije nek oni traze resenje demokratski model kao sto je i kod njih,Bosni je vazniji ulazak u NATO nego u EU tu treba proritet biti Bosnjackih politicara,a Evropa nek trazi rjesenje za narode kao kod sebe demokratski a znamo sta je demokratija.Nije demokratija Sweski sto pa uzmes sta ti pase.
Pa sulejmane debilu jedan, to nije presuda Sejdic-Finci, nego izbor clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda koji je vec rijesen sa zlocinackim dejtonskim ustavom. Ma tko si ti da odlucujes o najbrojnijem narodu. Promjene Ustava moraju ici na referendum a ne da jedan debil sam odlucuje.
To sto mijenjaju u ustavu je sasvim ok (ukidaju etnicka obiljezja clanova predsjednistva), ali izborni sistem gdje se eliminisu glasovi jednog dijela gradjana FBiH pri izboru treceg clana predsjednistva je neprihvatljivo za jednu drzavu, i trebalo bi biti neprihvatljivo svakom gradjaninu FBiH ciji glas je u opasnosti.
Prudski sporazum, i ovaj koji je u pripremi su navjeće poslijeratne izdaje naroda i države. Ne razumijem ovaj narod, zasto vjeruje Tihiću i njegovoj stranci. Nakon ovoga, ako opet Tihi i komapanija profitiraju na izborima, ovaj narod nije nista drugo ni zasluzio, nega da izgubi identitet i domovinu, jer nista nije ucinio da je zastiti, naprotiv njeno unistenje omogucio je kroz lik i djelo SDA.
Hrvati ovdje žive od stoljeća sedmoga tako da ne planiramo uzeti ono što nam dajete jer naše je pravo na ovu državu koju ne želimo i nećemo po mjeri dvojice, nego po mjeri trojice. U protivnom, postojat će nešto što se zove BiH, izolirano od svega i svačega. Na unitarnu državu možete zaboraviti!
Vidi se da zivis u sedmom stoljecu.
Šta odluše Sulejman i Gragan tako će biti, kome se ne sviđa može im ga samo podudlat i ništa više !! B)
E jadan je onaj ko bude glasao za tebe i tvoje kriminalce iz SDA m..... ti lopovsku