Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kadija te kudi kadija ti sudi......
sale posereem ti se na rijeci a i na tebe mamu ti pedersku ti znas sta je nekoga optuziti
jesu srbi lopovi osudili nevine ljude na 13 god zatvora,odveli ih u banja luku da ima sude,što nisu došli u federaciju da im sude,mamu im četničku,izat će pravda na vidjelo,kad tad,sude nevinim ljudima a ratni zločinci na slobodi,mi muslimani smo najviše pretrpili,a opet se nama sudi zbog toga što smo branili svoju državu,jbm im majku..........
KOD SRBA VAM JE LOGOR 4 m2 I OD 5 LJUDI, STA IM JE ONDA TRNOPOLJE,KERATERM I MANJACA ILI KAKO NAZIVAJU ONO U SREBRENICI
ja neznam sta vi svi hocete, ova dvojica su ratni zlocino zato sto su sebe i svoje branili od govana. po vaseme trebali su pustit da ih ztvori kao i druge i da gledaju kako srpski vojnici siluju. no u tome pogledajte na youtube sta jedan srpski vojnik prica kako mu je ljepo bilo silovati muslimanke nevine. Taj vas srpski vojki nije nista lose u radu u srpskim ocima.
j. ti ja nas pravni sistem kada za ubistvo i mucenje dobijes 6 godina.
otići ili ostati????????
im se na sud genocidne tvorevine rs, ustavni sud BiH ce ponistiti tu budalestinu. odgovarace pravi fasisti, a svi znamo ko su ti srbi.
bem ti ja ovu državu,da mi se nekako kotarisati ovih navika da citam vijesti sa naših portala još ću i čir na želudcu dobiti
Bosnjacima se sudi sto su prezivljeli rat i to je \'ratni zlocin\' protiv takozvanog \'nebeskog\' naroda.