Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam priliku raditi u kaficu u mostaru gdje mi je redovno dolazila ova bagra od ljudi. sa jedva zavrsenom osnovnom skolom, svako u kasnim 20-tim bez dana radnog staža. jedva skupe za kave da popiju neki veliki navijaci. moram se misliti mogu li normalno proći kroz mostar radi budaletina i s jedne i druge strane. nego im policija treba dati
Ma potrpat ih sve u kamenolom da lupaju kamen... A s njima i ove sve komentatore koji njihov seljački sukob gledaju kao borbu za čast i za svoj narod... Ne bitno s koje strane dolaze i kako se zovu, ti huligani su najgori sloj društva. Sjećam se kako te hrabre grupe izvale i polome klupu u parku jer su oni kao zafrkani... Ma fuj!
Za sve je kriv Dragan Covic koji manipulira emocijama hrvatskog natoda u BiH pod krinkom neke ugrozenosti on se bogati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tacno na liniji razdvajanja dva Mostara nisam ni midlio da je na drugom mjestu nego gdje su im se roditelji gadjali ali malo jace
Covic naredio da HDZ organizuje nemire i pomogne Dodika u stvaranju napetosti u BiH.
Ovo nisu navijači. Ovo su huligani. Navijač sjedi na tribinama ili negdje ispred TV i navija za svoj klub. Ovi koji razbijaju su huligani. Nemojmo više brkati te pojmove. Ako neko sa veležovim dresom ubije čovjeka ili opljačka banku jesu li to i dalje navijački nerede?
Pitanje je ko je imao prednost domaćeg terena? Je li bilo na istoku ili zapadu?
Divljaci otidjite negdje u shumu ili neku livadu i bijte se do mile volje...
...a dje im je kestenje
Ovo ne treba sprečavati, neka se tuku dokle god netko stoji na nogama i valjda bi tada shvatili da je to bilo ludo!
Ko kerovi.Zapišavanje teritorije.Udri milicijo.
UzP
Pusti bagru neka se poubijaju.
Jebote svadjaju se oko jednog zida!!!
Kada će mediji OVE, koji imaju IQ nešto viši od amebinog, prestati zvati navijačima ? Relne priče iz istočnog komšiluka/susjedstva govore o tome kakav je background "navijača", ko ih sačinjava i kakvim se "poslovima" bave. Porazno je i strava za sport, koji je nekad bio rasadnik najboljih, najodanijih, najdiscipliniranijih igrača i navijača, ko u dananje vrijeme (već decenijama) čini "navijače".
ovi kvazi navijaci imaju poseban nizak nivo inteligencije, isto kakve zivotinje pustene sa lance. klubovi da su pametni ogradili bi se od ovakvih "navijaca"
pičkice i jedni i drugi čim se letvama tuku...šakama na fer pa da vidimo ko je jači.
U kojem gradu su se dogodili sukobi? U Istočnom ili Zapadnom Mostaru?
Zapadni
Žalosno