Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je odličan gradonačelnik i pošten čovjek ali zatekao je dugove koji se gomilaju još od doba Lipovače i SDP, a SDA ih je podebljala. Želim mu svu sreću.
Nisi trebao potpisati Galijasevicu bijeli hljeb,to je kriminalac i nemoze dobiti za to nagradu,,eno mu Bakir neka ga on izdrzava,a i sam se odrekao da to nece primati,,mamu sebi lopovsku.i Lipovaca zajedno sa njim,,Sve im oduzmite i prodajte,..
Razgovor za posao u državnoj firmi: U redu. Recite mi onda, zašto biste željeli raditi kod nas? - Tata, daj nemoj me zajebavati...
Bakir je govorio da u Bihacu ima rudnik zlata i svi zive ko bubreg u loju, sad prica da u Jelahu i Tesnju rastu banane i privreda raste. Neznam onda zasto narod ide iz tih gradova kad je tako dobro.
E Šuhro, jest da si im šukno, ali isto da si preuzeo Černobil, a ne Bihać. Svi raznobojni političari sa svojim strankama prije tebe su uništili Bihać kao i nuklearna nesreća Černobil 86-te. Bihać se neće oporaviti u narednih 100 godina, a slična je sudbina i ostalih BiH gradova, kao i same BiH. Žalosno je, ali jedini spas našoj djeci i omladini je bijeg iz BiH uz oproštajni pozdrav, kao iz Yu filma, ne okreći se sine
Sva udruženja građana, boračke organizacije i slično u cijeloj BiH suspendovati iz svih proračuna, putem javnih rasprava odrediti uslove i kroz parlamentarne procedure odobriti samo onima koji ispunjavaju uslove koji moraju biti zahtjevniji i društveno opravdaniji od ovih sada.
Uostalom zna se kako se dobivaju sredstva na osnovu projekata od stranih donatora, projekat, osnivački ulog od 50% vrijednosti projekta i ništa na neodređeno vrijeme.
Tačnije parazitsko-uhljebska dijagnoza...
Sve je divno i krasno samo mi se ne svidja ovaj pasus og Fikretu Abdicu. Nije Fazlic tu da sudi kaznjava narod Velike Kladuse koji je izabrao svog predstavnika. Cuj to nema veze sa demokratskom voljom ljudi! Sa cim onda ima veze? On je odlezao robiju koju mu je sud odmjerio adekvatno prekrsaju/nedjelima koje je napravio. On sada, htjeli mi to ili ne, ima ista prava kao i ostali gradjani. Ne mozete narodu odrediti koga ce birati. U demokratiji narod odlucuje a ne Fazlic i slicni.
Samo da je para, to je to.
Sto nebi jedino mjesto gdje za nerad i lopovluk primas platu,i imas jos platu najmanje od nekih povlastica,premija,bijelih hljebova i ko zna kakvih muljaza,a za pola vas se i ne zna kolike su vam plate
Dodik: Bakir je lopov. Bakir: Dodik je lopov.
idemo svi na budzet
Pa skini se ti sa budžeta, eto uštede. To se ti nisi nakačio na budžet, nego radiš volonterski
Radiš li ti za džabe ? Ovaj čovjek je sigurno pošten ali radi za platu koju je sebi smanjio i ostatak daje u humanitarne svrhe. Treba sad dati sve da mu žena i djeca gladuju ? Što ti ne daš sve ? Ako ti se ne sviđa biraj drugog, ako ne glasaš onda začepi jer si i sam kriv zbog stanja u BiH.
da mi je stara dala ime Suhret i ja bi bio na budzetu 20 godina
Ti fino dokazi da je sve u redu i ucvrsti svoju stolicu ako je tako.
Drug moj, ljudi poput tebe mi daju nadu za bolje sutra. Samo naprijed.