Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav s merakom Edoo ;))...
Zlatni ljiljan:ma prsti ti se pozlatili za tvoje odgovore,svaka cast ..
Trljaj se po guzici da se napalis jos bolje!!!
Ja,ti,mi,vi, oni svi imamo srce i dusu,ali niko bol kao majka poginulog i ne zna gdje su mu kosti..!Zato je ovo sve suvisno komentarisati Edine..
Inace ne vrijedjam nikoga na klixu,nema potrebe Edine,ne vidim razlog zasto sam te iznenadio??
Razumnim komentarom si me iznenadio...Nije to bas uobicajeno od vas Bosnjaka! A posebno kada si naveo,,majke svih stradalih ne bitno na nacionalnost"!!!Svaka cast...
Imal onih što tvrde da srbi nisu genocidni i da republika srpska nije genocidna tvorevina?
Imam ja... Kako sam ja genocidan?A Srbin sam!!!
I zaboli svakoga ona stvar sta Mosnjaci pisu po klix-u :)))) Cak sta vise nadam se da ce se nad Mosnjama sprovesti PRAVI GENOCID . :P :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drage majke svih poginulih boraca,bilo koje nacije,vjere da Vam Bog da snage i mira u ovome svemu sto dozivljavate i prozivljavali..
Ooooooooo bravo za razuman komentar!!! Iz dana u dan me iznenadjujes...
Gospodjo,razumemo mi da vi niste a i niste isle sa puskama i bombama da odate pocast svojim zrtvama!!! Ali kako ne razumete,da VI nemate pravo da na silu udjete u privatno vlasnistvo.Napali ste sluzbena lica(u ovom slucaju na policiju RS)prilikom vrsenja sluzbene duznosti!!! ISKRENO,imali ste samo srece,da su oni ostali suzdrzani...I moja je familija ginula ali se bahato ne ponasam kada sam u Federaciji!!!
Jel' po tebi sad jevreji treba da otkupe Aušvic i druge logore kako bi mogli da dolaze i odaju počast svojim žrtvama? I u čijoj avliji je napravljena ona crkva u Konjević Polju?
Za Ausvic ja ne znam... Ali znam da je to zemljiste sada u privatnom vlasnistvu i to je to.Ako je u mom vocnjaku nadjeno par tjela,sada ja u svom ne smijem da berem voce i u njega moze da ulazi ko kako hoce!E pa ne moze... A posebno ne moze da prodje ta prica,moji su stradali i ja mogu da radim sta hocu,pa na kraju krajeva i da napadam policiju!!!To ne moze... Crkva u Konjevic polju je na sudu.Ako je to zemljiste Fate Orlic i ako se tako dokaze na sudu u parnicnom postupku,sa gospodjom se trazi kompromis.Ako se ne moze naci kompromis,crkvu treba ukloniti.Naravno uz obestecenje gospodji i to je to.Stvar suda,Pravoslavne crkve i gospodje. Iskreno,ni sam ja ne znam sto je tu pravljena crkva.Nema Pravoslavaca!Ali i toj zeni je bilo ponudjena kompezacija ali proradili su nacijonalni inati... Jos nesto?