Gospodjo,razumemo mi da vi niste a i niste isle sa puskama i bombama da odate pocast svojim zrtvama!!! Ali kako ne razumete,da VI nemate pravo da na silu udjete u privatno vlasnistvo.Napali ste sluzbena lica(u ovom slucaju na policiju RS)prilikom vrsenja sluzbene duznosti!!! ISKRENO,imali ste samo srece,da su oni ostali suzdrzani...I moja je familija ginula ali se bahato ne ponasam kada sam u Federaciji!!!
Jel' po tebi sad jevreji treba da otkupe Aušvic i druge logore kako bi mogli da dolaze i odaju počast svojim žrtvama? I u čijoj avliji je napravljena ona crkva u Konjević Polju?
Za Ausvic ja ne znam... Ali znam da je to zemljiste sada u privatnom vlasnistvu i to je to.Ako je u mom vocnjaku nadjeno par tjela,sada ja u svom ne smijem da berem voce i u njega moze da ulazi ko kako hoce!E pa ne moze... A posebno ne moze da prodje ta prica,moji su stradali i ja mogu da radim sta hocu,pa na kraju krajeva i da napadam policiju!!!To ne moze... Crkva u Konjevic polju je na sudu.Ako je to zemljiste Fate Orlic i ako se tako dokaze na sudu u parnicnom postupku,sa gospodjom se trazi kompromis.Ako se ne moze naci kompromis,crkvu treba ukloniti.Naravno uz obestecenje gospodji i to je to.Stvar suda,Pravoslavne crkve i gospodje. Iskreno,ni sam ja ne znam sto je tu pravljena crkva.Nema Pravoslavaca!Ali i toj zeni je bilo ponudjena kompezacija ali proradili su nacijonalni inati... Jos nesto?
Prikaži sve komentare (23)