Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecih ludaka nego kod nas stvarno ne mozes naci, umjesto da djeci uvodimo kompjutere i vise jezika mi se bakcemo sa vjerskim stvarima. Stvarno je buducnost nase djece u vjerskom ucenju, tako ce se moci zaposliti u bilo kojoj evropskoj ili preko oceanskoj zemlji njima fali nacionalnih fanatika a ne treba im siroko obrazovanih naucnika.Stoko jedna djeca idu u dzamiju ili crkvu da se uce tim stvarima i u kuci a ne u skoli.Kako nekome moze pasti na pamet takve ove lude ideje ali ocito roditeljima koji imaju jedva osnovnu skolu zavrsenu. Pod hitno treba zabraniti pristup bilo kakvim medijima nepismenim budalama i postaviti ljude koji imaju znanje i obrazovanje da vode ovu napacenu drzavu.
Sad ce Peter Sorensen sa genocidasima da razmatra kako dalje da diskriminiraju Bosnjacku djecu u trenutno okupiranim djelovima BiH
odobriti nacionalni predmet izbaciti trajno latinicu a uvesti samo cirilicu
Zanemarivanje diskriminacije manjina u Federaciji, ne doprinosi položaju manjina u RS i obrnuto. Ovakve mjere je potrebno donijeti na cijelom prostoru BiH, a ne tražiti prava za sebe, tlačeći "ostale".