Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je pisao tekst nema pojma o advokatima, molim te lijepo, "advokat" da se "zali" da mu suđenje dugo traje....to nikada nije slučaj, jer što duže traje više je rocista i podnesaka a Sud BiH advokatima po sl. dužnosti isplaćuje nagradu i naknadu u roku od 7 dana, pa ti računaj da li mu se isplati da ode na jedno ili 30 ročišta 😃 Ratni zločini su kompleksni sa dosta dokaza
isto je jedini razlog dužine trajanja + nepoznavanje krivičnog procesnog prava od strane sudija pa se za 80% mora otvoriti drugostepeni postupak... i to je to.
ZAĐITE NA PALE ISTOČNO SARAJEVU FOČU VIŠEGRAD UHAPSITE SVAKOG DRUGOG MUŠKARCA NEĆETE POGRIJEŠITI GARANTUJEM
Ratni zlocin ne moze zastariti ,prema tome ima vremena za rad...ono bi bilo bolje da se ranije zavrsi stim ,al ako ne moze sad moci ce nekad.