Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asim Sarajlić po SCC-tačnije u Metropolisu, sređuje poslove. Ja ga fino onako u krupnom planu snimio. Sjedi neki lik sa njim i urgira za kćerku, a bivši konobar objašnjava, kako će se to odraditi. Bez ikakvog ustezanja i obzira.
pa sto se nisi dero i viko LOPOVE ili ga istuko ,cemu samo prica
Meni jedino zao konja 😟
(R)evolucija
Amir Zukic-Susjed.....
ako bi se, recimo, svi u Sarajevu učlanili u SDA, možda bi iskorijenili nezaposlenost😨
Amir Sultan za www.source.ba Zapošljavanje u JKP 'Rad': Meni su dali otkaz, a moj komšija je dobio posao tako što je prodao dvije junice i novac dao za radno mjesto.
Pa sjekiru i tamo odgovornom i tako nemas nista od zivota
Kod vas u toj mahali izgleda clanska karta u SDA vredi vise nego fakultetska diploma.Zato vam i jeste tako
@krastavac u zadnjih par godina 90% zaposlenje ide po novom zakonu o radu.Jedino politicari namestaju sebi polozaje ali to ne moze ni jedna komisija da kontrolise.
A cirkusa majko moja i ovaj narod i dalje šuti i trpi.
Zukicu krme , stara radis na dzumi u Čobanija dzamiji?? Mislis neko ce ti povjerovati da si pošten jer klanjas, tj. mehanicki se sagibas, posto vjerovatno ne znas nijednu suru kao i vecina SDA- ovaca?! Zamolio bih efendiju Mujkija da zabrani ovom krimosu ulaz i narušavanje spiritulanog mira kod nas vjernika
Smaragda? Edisej? vidi imena ko spanska sapunica... jos samo da se Esmeralda i Hose Armando pojave...
@dr.oetker84... a prezimena... recimo Sjerotanović... k'o ono plemenite krvi mu preci, vozali Forda sieru
SDA mafija na trzistu radnih mjesta. za sljedece izbore umjesto upaljaca,kafe i banana djelite bosaurine i Sdaurine narodu.
sda kartica - ausvajs nekadašnji
Edisej Sjerotanovic! wtf??
nije ni Smaragda puno bolja...
J...š državu u kojoj ovakvi mongoloidi kroje sudbinu. Najbolje je da se razilazimo. Jedni na zapad, jedni na istok, a vama mala kneževina sa svim privilegijama i da vas ovakvi vode.
mpngoloidi su osobe s Down Syndromom, dakle hendikepirane osobe koje nisu krive što su takve... a političari-lopovi im uskraćuju prava koja ionako nisu ni 1% onih koje imaju u svijetu... mislim da ih itekako vrijeđaš poredeći ih sa političarima...
Pa Zukić je u zatvoru,.Trebate da pitate direktora komunalnog Rad po čijoj direktivi on sada zapošljava.Tamo svako jutro osvane po jedan novi podobni administrativni radnik.
Zukić je bio u pritvoru, a ne zatvoru... a više nije... brani se sa slobode
@kasimaga bez obzira, suština se ne mjenja.