Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhaha ni advokati nece da brane ove ratne zlocince, sta im brat Inzcko uradi ludilo
Vidi buljevara malog čvarkojeda iz genocidne tvorevine
Hapsice vas u vasim sumskim rupama i ganjati kao sto su vasi "heroji" ganjali nenaoruzan narod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cirkus je počeo
Jel vaze ova Inckova pravila i za strance?Zna li se sta?
Suti eto Shmita upasce vam K.... nemoj ni bratin genocidase....
Kakva glupost, kakvi advokati... Pa valjda se radi o zakonu negiranja vec osudjenih I priznatih zlocina i genocida. Valjda iz konkretno slucaja koji branis mozes dok nije osudjen reci sta hoces.
Ma ne može državu BiH valda da razhebe jedna odluka incka
Vrlo moguce
Amerikanci hebu region preko sake bosnjaka koje su kupili. Isti kao i za vrijeme turaka. Al sve bude i prodje, a kad prodje zna se sta dodje.
Gledaj ovog posrbljenog bosnjaka muslimana. Sjetio se vremena kad su i srbi i hrvati bili bosnjaci
Ne žele se inkriminirati? Znači li to da i oni ne poštuju presude na koje su se srbi obavezali dejtonom? Ajmo, imate dva dana da naučite novi zakon, suđenje se nastavlja.
@bullevar Prskaju li ti bugari tu tvoju škrbavu labrnju ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo olimpijsku baklju besplatno, placamo povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şupak.
Ja ja
Znate vi dobro dokle možete ići. Genocid u Srebrenici je presuđen na međunarodnom sudu a ti se praviš mutav i kao ne znaš za to. Još bi to da pobijaš na sudu u BiH. Odjebaus.
Pametni advokati. Prepali se da ne zavrse u zatvoru. Znaju advokati da moraju postovat zakone i nece nista da reskiraju. Svaka cast, znaci zakon je proso a sad ce biti DODO uhapsen ako nastavi mlatit.
Advokati se prave mutavi samo. A sa svojim diplomama mogu da pokriju pitu jer se ionako dosesene presude ne komentarisu nego provode. Novi zakon ne mijenja nista jer govori da se ne negira vec donesena presuda koju trebaju postovati svakako..
Sljedeća faza mora biti da se u što više zemalja izlobira ovaj zakon tako da džukele koje nisu u BiH također mogu biti kažnjene zbog negiranja genocida. Dijasporo, potrudite se malo...
Pa svaka normalna zemlja vec ima ovaj zakon. Haj odi gdje i zanijeci genocid nad jevrejima
Samo vidite yes, bio je genocid i necete se samoinkriminirati
kakve veze inckov zakon ima veze s tim. advokati su tu da iznose materijalne dokaze i cinjenice svog branjenika. mogu mislit na kojem nivou su ovi "advokati"
izgovor za odgodu, jedno od mnogih, da prođe što više vremena i manje svjedoka.
tu ljudsku gamad i šljam niko ne može da odbrani
Ma zato cr uredno troskovnik predati Sudu BiH i jos ih moraju isplatiti u roku od 2 mjeseca. Od kada oni uzimaju pare na Sudu BiH. Neka Sud BiH obajvi koliko je Peric uzeo para i svi oni. Stojanovic takodjer koji je kasnije presao u Hag da brani Mladica.
Baš to! Lova kapa iz BiH koju kao državu vide raspalom i propalom i sad mu problem jer ne može braniti nikoga ako neće negirati presuđeni genocid i već presuđene zločine. Mrshhhj