Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gonite više ta šćepina gofna u gusinje gdje im je mjesto. Kakav gazda stranke takvi i članovi, sve goli lopovi
jao Vesna kako bih ti se poigrao sa čajnim kolutićem
vrucvetar1980 Budalu nit )ebi nit kući vodi.. Bolje mu je i u gaćama nego u svakoj vađajni
Dobra ova "Švancerka" jebi ti to. 😜
da li ima položen državni ispit kako bi bila vozačica.
Sudija hoće da oslobodi Vesnu a ova je ukopava svojim svjedočenjem ...dobro je da joj nisu trajno zabranili svjedočenje hahaha
a i novinari takodje
smjesno sudstvo a i tuzilastvo . ovo svi rade na svim nivoima i nesudi se
oštetili budžet za 10 000 a boravak u zatvoru sa savjetnicom naplatli 20 000 hahahaha
Ispravno je i rekla nestitim svancerovu koja je kao osoba odron ali postupci ovog tipa su u svakoj transakciji iz budzeta u 70%slucajeva i daleko vecih iznosa i niko se nehapsi .
Isto ovako je i Brkata Munira izbačena iz zgrade Ujedinjenih Nacija tokom govora Predsednika Srbije. Nepismena SDA talibanska sirotinja mora da se nauči civilizovanom ponašanju - ne možeš da se obraćaš novinarima tokom suđenja, niti možeš da prekidaš govor predsednika, bilo kog, u Ujedinjenim Nacijama. Na drugačiji način to sve mora da se radi.
Dobra Vesna Bgmi..